Királyi család

Különleges fotóval köszöntötte fel Katalin hercegné férjét, Vilmos herceget

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.21 | 14:04

Vilmos herceg a 42. születésnapját töltötte, felesége Katalin hercegné pedig egy fotóval és egy megható üzenettel köszöntötte fel. A brit sajtó szerint ez vitathatatlanul a leghétköznapibb kép róluk.

Vilmos herceget 42. születésnapján egy fotóval és egy megható üzenettel köszöntötte Katalin hercegné. A walesi családot még soha nem lehetett ennyire hétköznapi helyzetben látni.

A walesi hercegné személyesen tisztelgett férje, Vilmos herceg előtt 42. születésnapja alkalmából – írja a telegraph.co.uk. Katalin azt üzente Vilmos hercegnek, hogy „mindnyájan nagyon szeretünk téged”, és egy csókkal írta alá köszöntőt, illetve az alatta lévő fényképet. A fotót a hercegnő készítette Norfolkban a múlt hónapban,

György herceget, Charlotte hercegnőt és Lajos herceget ábrázolja, amint Vilmossal átugrálnak a homokdűnét. 

Katalin hercegné egy különleges fotóval köszöntötte Vilmos herceget 42. születésnapja alkalmából/Fotó: youtube.com

A fénykép a lap szerint vitathatatlanul a leghétköznapibb, amelyet a walesi család valaha kiadott, a három gyerek tátott szájjal mosolyog a herceggel együtt, aki rózsaszínű rövidnadrágban és kapucnis felsőben látható, egyenesen a kamerába néz.

Katalin köszöntése nagyon megható, már csak azért is, mert igazán kihívásokkal teli év volt ez idén a walesi családnak. Először Károly királyról derült ki, hogy daganatos betegséggel küzd, majd Katalin hercegnéről.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló