Sztárok

Hoppá! Az Emily Párizsban sztárja lehet az új James Bond

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.03 | 16:18

Rajongók millióit nyerte meg magának a sorozat sármos színésze.

A Daily Mail értesülései szerint úgy tűnik, hogy még James Bond szerepére is esélyes lehet Lucien Laviscount, ugyanis a film franchise fejese, Barbara Broccoli is kiszúrta a Netflix sikersorozatában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily In Paris (@emilyinparis) által megosztott bejegyzés


Broccoli azt is elárulta, azt szeretné, ha a következő színész 15 évig alakítaná a karaktert, ami kizárja a korábban esélyesnek tartott Idris Elbát, ugyanis ő szeptemberben töltötte az ötvenet.

Lucien minden szempontból megfelel a követelményeknek. Szuper tehetséges színész, rendkívül jóképű, és az elmúlt 18 hónapban rengeteg új rajongót szerzett magának, mióta csatlakozott az Emily Párizsban című sorozathoz

– nyilatkozta egy forrás a lapnak.

Ugyan egy probléma mégiscsak akad, ami nem más, mint Lucien Laviscount múltja. Még 2011-ben szerepelt a brit Celebrity Big Brother című valóságshow-ban, ami néhány fejes szerint nem méltó egy Bondot alakító színészhez. Úgy tűnik azonban, Barbara Broccoli ezt sem látja problémának, úgy véli lehet, hogy korábban nem éppen minőségi műsorokban szerepelt a kiszemeltje, de már akkor is nagy rajongótábornak örvendhetett, ami mostanra még tovább bővült.

Ti mit szólnátok hozzá? El tudjátok képzelni Bond szerepében?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lucien Leon Laviscount (@its_lucien) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló