Sztárok

Miley Cyrus lecsapta a magas labdát: a híres tojással üzent a terhességéről pletykálkodóknak

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.17 | 11:11

Miley Cyrus a világ leghíresebb tojásával üzente meg, hogy valóban várandós-e.

Tegnap robbant a hír, hogy a 26 éves Miley Cyrus babát vár. Az OK! Australia magazin névtelen forrására hivatkozva írta meg, hogy

Miley Cyrus odáig meg vissza van attól, hogy Liam Hemsworth gyermekét várja a szíve alatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

A pár nemrég mondta ki a boldogító igent. Esküvőjük karácsonykor volt, szűk családi és baráti körben. A pletykát aztán persze más lapok is átvették, és a lenti fotó alapján következettek arra, hogy valóban gömbölyödik az énekesnő pocakja.

A színésznő ma azonban a terhességéről szóló pletykákat egy jó nagy adag humor kíséretében cáfolta meg közösségi oldalán. Elég egyértelműen.

A világ leghíresebb tojásával üzente meg: “nem vár babát”

Fotó: Twitter

A híres tojást (amely jelenleg a legtöbb likeot begyűjtött fotó az Instagramon) rá is szerkesztette fotójára, a hasához, a kép mellé pedig egy olyan szöveget rittyentett, amibe többször is belefűzte a tojás (egg) szót. Az expecting helyett például viccesen egg-xpecting-et, az excelent helyett pedig egg-celent-et írt. Ráadásul az egg (tojás) szót amúgy angolul a petesejtre is szokták használni, így egy dupla csavar is van abban, amit Miley írt.

Nem várok babát, de fantasztikus azt hallani, hogy mindenki velünk örül. Mi is boldogok vagyunk, és nagyon várjuk ezt az új fejezetet az életünkbe. De most már mindenki hagyjon minket békén, és vonuljon vissza inkább egy tojást bámulni

– írta Miley Cyrus a kép mellé.

Címlapi kép: Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 24.