Sztárok

Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyája felrobbant és valóságos pokollá változtatta egy nő nappaliját!

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.20 | 13:48

Amikor Gwyneth Paltrow piacra dobta a gyertyát, aminek olyan illata van, mint a sztár vaginájának, már azt gondoltuk, hogy ez a történet ennél nem lehet bizarrabb.

Az 50 éves Jody Thompson egy online vetélkedőn nyerte meg a hollywoodi sztár által „viccesnek, pompásnak, szexinek és gyönyörűnek” mondott gyertyát. A gyertyáról mi is írtunk már, a cikket itt tudod elolvasni.

Forrás:Instagram

De Jodyt meglepetés érte, miután meggyújtotta, hiszen egy 50 cm-es láng tört ki a gyertyából. Elmondása szerint a gyertya felrobbant és hatalmas lángok törtek ki belőle, mindenfelé darabok repültek szanaszét a lakásban. Végül a párjának sikerült megfékeznie a tüzet.

Soha nem láttam még ilyet. Az egész lángokban borult és túl forró volt ahhoz, hogy megérintsem. A szobában valóságos pokol tombolt

-nyilatkozta a Sun-nak.

A gyertya, amely vagina illat helyett majdnem leégetett egy lakást

Leégethette volna az egész lakást. Akkor félelmetes volt, de most már így visszatekintve vicces az, hogy Gwyneth vagina illatú gyertyája felrobbant a nappalimban, mondta a hölgy, aki ezek után valószínűleg nem venné meg a terméket, sőt igazából rossz érzések fűzik a sztár vaginájához.

A gyertyát gyártó cég elmondta a The Sun-nak, hogy felvették a kapcsolatot a pórul járt nyertessel, hogy kiderítsék betartotta-e a mellékelt tűzvédelmi utasításokat, például levágta-e a kanócot és nem égette-e két óránál tovább a vaginagyertya. Ha beigazolódik, hogy a balesethez a felhasználónak semmi köze, küldenek neki egy ajándékcsomagot. Nagylelkű!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.