Sztárok

Kiderült, ki lett a legszexibb magyar nő – Tóth Andi!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.19 | 20:35

A meghirdetett versenyt pedig kimagasló fölénnyel nyerte meg az énekesnő.

A Tények.hu nemrég szavazást indított az olvasók körében, ugyanis arra voltak kíváncsiak, hogy szerintük ki hazánk legszexibb női híressége. Az általuk megnevezett nők Tóth Andi, Sári Évi, Barta Sylvia, Kiss Daniella, Demcsák Zsuzsa, Bódi Sylvi, Szandi és Köllő Babett voltak.

Azonban a fent említett nevekkel nem szerettek volna irányt mutatni vagy a szavazás kimenetelét befolyásolni, így lehetőséget biztosítottak arra is, hogy maguk az olvasók adják meg a számukra legszexibb nő nevét.

A szavazók körében ugyanis Tóth Andi örvendett kimagasló népszerűségnek. Közel ezer ember tartotta őt a legszexibb magyar női hírességnek. A sorban őt követte Köllő Babett, Sári Évi, Barta Sylvia, Bódi Sylvi, Kiss Daniella, Demcsák Zsuzsa és Szandi.

Az egyéni válaszok azonban igazán színesre sikerültek. Volt, aki a Dancing with the Stars díváit, Mikes Annát, Lissák Laurát és Gelencsér Timit választották, de akadtak olyan olvasók is, akik Baukó Évát, Király-Virág Anitát, Weisz Fannit és Bíró Icát írták. A műsorvezetőnők krémje sem maradt el. Liptai Claudia, Ördög Nóra és Lékai-Kiss Ramóna is számos szavazatot kapott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló