Sztárok

Szexi fotókon Szoboszlai Dominik új barátnője

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.28 | 20:32

Nem tartott sokáig a Liverpool sztárfocistájának, Szoboszlai Dominiknek a szingli életmód. Egy székesfehérvári lány, Buzsik Borka szívét rabolta el, aki igazán magával ragadó szépség, sőt egyenesen dögös bombázó.

Szoboszlai Dominik barátnője Fotó: Instagram/borkabuzsik

A sztárfocista is bevallotta, hogy boldog párkapcsolatban él, de válsztottja nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Egészen idáig…

Szoboszlai Dominik tudatosan óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, azonban az ő esetében ez már nem olyan egyszerű dolog. Tekintve, hogy a Liverpool sztárfocistájáról beszélünk, Angliában lépten-nyomon azt figyelik a rajongók, hogy mit csinál, hol van, vagy éppen kivel. Így történt meg az is, hogy pár héttel azután, hogy szárnyra kaptak az első pletykák a kapcsolatáról, le is fotózták az új barátnőjével, Borkával. A képek az Anfieldnél készültek, ahogy a páros elhagyja a helyszínt kocsival, de nem kellett sokat várni arra sem, hogy hivatalosan is felvállalt legyen a kapcsolat. Igaz, ezt Borka testvére, Zsóka intézte el a nagyérdeműnek

– számol be a Borsonline.

A magyar válogatott kapitánya tavaly ősszel szakított volt szerelmével, Gécsek Fannival. Ezt követően hónapokig nem lehetett hallani magánéletéről. Aztán elindultak a találgatások, amikor a Liverpool sztárja elkezdte követni Buzsik Borkát a közösségi oldalon.

Későbbe egy szemfüles Redditező robbantotta a bombát, aki kiszúrta, hogy a szőke lány fotói között ott ékeskedik egy olyan is, ami feltehetően Dominik kocsijában készült. És milyen igaza volt… Nem sokkal később ugyanis beigazolódott, hogy Borka valóban rendszeresen megfordul Szoboszlai kocsijában, sőt a Liverpool meccsein is többször járt. Például a szezon utolsó mérkőzésén is, ahol még a pályára is bemerészkedett, és készített pár közös fotót a szerelmével. Ezt egy liverpooli szurkoló kamerára is vette – tette hozzá a Borsonline.

(via)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Borci (@borkabuzsik) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló