Sztárok

Huszonéves diáklányért dobta Shakirát – Ő Piqué új csaja

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.11 | 16:00
  • trendindex: 4

Egyik alkalmazottjával, a mindössze 23 éves Clara Chia Martival randevúzik Gerard Piqué.

Az énekesnő és a futballista kapcsolata az előző hónapban került válságba, a kapcsolatukat övező harmadik felet emlegető pletykák pedig végül a sztárpár válásához vezettek. Egy az új párjához közel álló forrás megerősítette, Piqué az egyik alkalmazottjával, a 23 esztendős Clara Chia Martival randevúzik, ráadásul kettejük románca állítólag már akkor megkezdődött, amikor Shakirával még együtt voltak. Ugyan pontosan nem tudni, kivel csalta korábbi feleségét a játékos, az egészen biztos, hogy nem sokáig szomorkodott a válás miatt.

Gerard és Clara hónapok óta találkozgatnak. Elhallgatják kapcsolatukat, de a körülöttük lévők mind tudják, mi történik. A párosnak az emberek segítettek csendben tartani a románcot, emiatt pedig még Clara közösségi oldalait is törölték, hogy az emberek ne találjanak róla fotókat. Ez már önmagában is arra utal, hogy komolyan gondolják a felek a kapcsolatot

– mondta a bennfentes a The Sunnak. Chia Marti PR-hallgató, az egyetem mellett pedig Piqué sport- és médiabefektetési csoportjának dolgozik.

Érdekel a túrázás? A természet? Akkor nézz bele legújabb videónkba, mielőtt tovább olvasnál. Ez az ország legszebb helyére kalauzol el! 

Nem a megcsalás és a szakítás miatt fájhat azonban igazán mostanában Shakira feje, ugyanis az énekesnő 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt komolyan megütheti a bokáját, akár nyolc évre rácsok mögé kerülhet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló