Sztárok

Cardi B vitte az AMA gálát, és még Nicki Minajt sem kellett kiütnie hozzá

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.10 | 09:26

Az American Music Awards estélyt kivételesen nem szúrták el.

Egy hónapja történt az ominózus cicaharc a két rappercsaj közt, mely azóta csak virtuálisan folytatódott. A kolléganők október 9-én este ugyanoda voltak hivatalosak, az American Music Awards los angelesi díjátadójára, ahol Cardi B, mint fellépő is a műsor része volt. Már ha épségben eljut a színpadig, ugyanis Nicki Minaj neve is a meghívottak listáján szerepelt.

 

View this post on Instagram

 

??

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

A Microsoft Theater adott helyet a rangos gálának, mely amúgy is izgalmasnak ígérkezett, ugyanis a 25 éves rappercsajt nyolc díjra jelölték, míg tíz évvel idősebb konkurensét egyre sem! Hogy Minaj hová ült volna, azt nem lehetett tudni, bár mások is jelezték már, hogy nem szívesen foglalnak helyet a közelében.

 

View this post on Instagram

 

WINNERS @offsetyrn

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

A biztonságiak is teljes harci készültségben várták az estét, ám váratlan fordulat történt: mindennemű balhé elmaradt, ugyanis

Nicki nem került elő!

A rajongói tűkön ültek, persze nem a várható botrány miatt. Egy, a rappernőhöz közeli forrás szerint hétfőn a városba repült a sztár, hogy kedden részt vehessen a gálán, melyre órákkal a kezdés előtt lelkesen készülődött is. De hogy megfutamodott-e, vagy valami más akadály merült fel, arról a TMZ eddig nem szerzett tudomást.

via GIPHY

Cardi mindenesetre jól teljesített: a kedvenc hip-hop előadó és dal díját is bezsebelte – ez biztosan nem lett volna Nicki ínyére. Az Aretha Franklinnek emléket állító gála további nyertesei itt olvashatóak.

 

View this post on Instagram

 

Thank you soooooo much @dolcegabbana!! I loved everything!! Every piece was absolutely perfect!!

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.