Divat

Csajbunyó: Nicki Minaj és Cardi B csúnyán egymásnak estek

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.08 | 11:22

Leszakadt szoknya, cipődobás, géppuskaszájú csajok. Burleszk vagy dráma zajlott a new yorki Plaza Hotelben?

A New Yorki divathét emlékezetesen zajlik, legalábbis Cardi B számára. Szeptember 7-én Carine Roitfeld estjén esett egymásnak a 25 éves rappercsaj és Nicki Minaj. A két szájhősnő kicsivel éjfél előtt hajtott össze: a 35 éves Minaj épp bevonult a vörös szőnyegen, mikor a rá bent várakozó Cardi lecsapott: gyakorlatilag rávetette magát és ütni-rúgni kezdte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicki Minaj (@mrsbarbzminaj) on

A biztonsági őröknek több se kellett, a két amazon közé ugrottak, hogy kordont képezzenek. Erre a vörös selyemruhás Cardi taktikát váltott: távolabbról célozta meg egyik cipőjével riválisát. De a testőr röptében elkapta a veszélyesen száguldó lábbelit.

 

View this post on Instagram

 

? #nickiminaj #cardib

A post shared by Nicki Minaj ?? (@united.barbz) on

Valamiért Minaj (mű)szempillája se rebbent, az akciódús pillanatok alatt végig nyugodtan tudott maradni. A felhevült Cardi pedig cipő nélkül kényszerült elhagyni az estélyt, a fején egy dudorral. A szoknyája is leszakadt, pár pillanatra láthatóvá téve alsóneműjét – mert állítólag még egy nővel összeverekedett: Rah Ali, Minaj barátnője volt a másik célpontja.

 

View this post on Instagram

 

#NYFW

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Hogy mi akasztotta ennyire ki – állítólag a kéthónapos kislányát, Kulture-t emlegették fel neki.

Lehet, hogy elég volt neki annyi, hogy Minaj szóba hozta a gyereket? Esetleg csúnyákat is mondott róla?

 

A rendőrség – akik végig jelen voltak a Plaza Hotel-beli eseményen – beszámolója szerint nem került sor letartóztatásra, és nyomozást sem indítottak az eset kapcsán.

Cardi mindenesetre kipakolt Instán:

Annyi szart tűrtem már el. Belém rúgtál, hazudtál rólam, táskával próbáltál megállítani, és megfenyegettél más művészeket is, hogy szóba se álljanak velem. Szállj le róluk, beszéljünk inkább rólam! Szóltam egyszer személyesen, aztán másodjára is figyelmeztettelek, és foglak is, ha valamin rajtakaplak! De ha a szádra veszed a gyerekemet, vagy arról okoskodsz, hogy milyen anya vagyok, vagy milyennek kéne lennem, az már mindenen túlmegy! Túl sokat és keményen dolgoztam a sikerért, nem engedem, hogy elszúrd mindazt, amit elértem!

 

View this post on Instagram

 

PERIOD.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Minaj dívaként pózolt végig az estélyen, és utólag sem fűzött kommentárt a történtekhez. Tisztában volt azzal, hogy a nála tíz évvel fiatalabb kollegina nem igazán szimpatizál vele. Konkrétan azóta, mikor még Cardi párjának triója, a Migos számára dolgoztak együtt a MotorSport című dalon.

 

View this post on Instagram

 

CHEETAHLICIOUS

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

A májusi MET gálán viszont közösen fotózkodtak, akkor nem tört ki köztük semmilyen balhé, említi meg az ET Online.

 

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló