Sztárok

Jennifer Garner újra randizik, ex-férje, Ben Affleck is szorít neki, hogy párra találjon

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.25 | 13:49

Három héttel a válás után a 46 éves színésznő is úgy gondolta végre: itt az ideje újra kilépni a húspiacra. Persze nemcsak úgy bedobta magát, hanem konkrét emberrel kezdett randizni, egy 41 éves üzletemberrel. A barátai szerint semmi komolyról nincs szó, csak egy kis barátkozás zajlik.

A kép még 2013-ban készült. Fotó: Frederic J. Brown (AFP).

Az egykori sztárpár már rég külön utakon jár, de még mindig jóban vannak egymással, és nem csak a gyerekeik okán. Eddig viszont csak a volt férj, Ben Affleck nőügyeiről lehetett hallani, sőt azon is ment taccsra a házasságuk, most viszont a volt feleség is beszáll a párkeresésbe, legalábbis erre enged következtetni, hogy egy ideje újra randizgat, méghozzá egy sármos üzletemberrel.

A közös barátaik szerint az egykori házaspár között még mindig szoros, baráti a viszony. Példásan nevelik a gyerekeiket, Garner támogatta Afflecket, amikor a színész újra bevonult az elvonóra, és most ő is szorít a színésznőnek, hogy sikeresen találjon magának egy férfit, akivel boldog lehet. Az üzletember ugyanakkor a színésznő közeli barátai szerint még nem komoly ügy, egyelőre csak alkalomszerűen találkoztak egymással.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.