Deluxe

Okosórát villantott a Louis Vuitton: kreatív vagy bazári?

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.12 | 11:48

A Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up órája intelligens, élénk, és persze egyedi tervezésű operációs rendszerrel rendelkezik.

Úgy néz ki, mintha a Tambour Street Diver óra és a Louis Vuitton feltűnő Horizon Light Up hangszóróinak házasságából született volna. Ez a divatos, de technikailag mégis megtervezett modell a Tambour Horizon Light Up Timepiece. Mindenféleképpen szemet gyönyörködtető, vagy bazári? Ezt nem tudjuk eldönteni. De nézzük is, mit tud.

Az 1,2 hüvelykes, kör alakú kijelző zafírüvegből készült, amely egy egyedi tervezésű operációs rendszerrel működik, az óra szó szerint szivárványt varázsol a csuklóra, hiszen minden egyes értesítéskor a monogramos számlapgyűrű alá épített 24 LED feltűnő, sötétben világító látványvilággal világít a felhasználó csuklóján.

A Tambour Horizon Light up órával a Louis Vuitton úgy döntött, hogy a Wear OS-t, a Google által készített okosóra-rendszert elhagyja. Nyolc beépített számlap-konfiguráció közül választhatunk. A felhasználók testre szabhatják az órát, hogy hozzáadják a monogramjukat és a tetszésük szerinti árnyalatokban és betűtípusokban. Ez a swipe rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén navigáljanak több alkalmazás és opció között.


Az óra olyan alkalmazásokkal is rendelkezik, mint az “utazásom”, amely az utazási terveket és beszállókártyákat kezeli, valamint a Louis Vuitton 30, szakértő által kurátorként összeállított városkalauzát is megmutatja. A Tambour Horizon Light It Up elérhető a Louis Vuitton összes weboldalán és kiskereskedelmi üzletében. A polírozott acél modell 3300 dollárért. A stílusosabb matt fekete és barna modellek pedig 3600 dollárért kaphatók.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló