Deluxe

Deluxe: Bemutatkozott a Louis Vuitton új órakollekciója

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.23 | 19:48

Itt a Louis Vuitton új órakollekciója, elég izgalmasnak tűnik, de sajnos kevésbé búvár, mint amennyire szerettük volna!

A Louis Vuitton új időmérővel egészítette ki a Tambour sorozatát, amely még 2002-ben debütált, hogy elindítsa a márka házon belüli gyártását. A kollekcióhoz csatlakozik a Tambour Street Diver, amely a búvárórát sportosabb, színesebb óraként képzeli el, ellentétben a hagyományos búvárórák megjelenésével.

Az órát már februárban szemügyre vehettük a Golden Globe-jelölt, Tahar Rahim kezén, aki ilyen órát viselt a virtuális díjátadó ünnepségen. A legújabb modell továbbra is a sajátos és jellegzetes design elemeket használja.

A „Louis Vuitton” tizenkét betűje jól láthatóan vésve van a tokba, de ami a legmenőbb a kollekcióban az a szín. A Tambour Street Divert három érdekes színben mutatták be.

Az első közülük a Louis Vuitton Tambour Street Diver Black Blaze, amely fekete PVD rozsdamentes acél tokot kap, rózsaarannyal, de a kedvencem a Neon Black, amely a legszembetűnőbb színvilágot kapja. Csiszolt rozsdamentes acél és neon sárga elemek, elég kívánatos. Van még egy kék is, de az se annyira extra mint a sárga model.

A 44 mm-es házban egy automatikus szerkezet van, amelyről az LV nem adott ki információt. Az óra azonban 100 méteres vízállóságot kínál, ami nem annyira lenyűgöző, mint az árban hasonló búváróráké.

Ami az árakat illeti, a Louis Vuitton Tambour Street Diver Black ára 16 400 dollár, míg a Tambour Street Diver Neon Black és a Tambour Street Diver Skyline Blue ára 7100 dollár.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.