Deluxe

Nem elég csicsás a Lamborghinid? Rakasd ki gyémántokkal az emblémát!

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.28 | 11:18

Ez a Lamborghini Urus számára kézzel készített egyedi embléma 40 000 dollár értékű gyémántokkal van kirakva!

A Lamborghini Urus vitathatatlanul a legkülönlegesebb SUV, amit pénzért lehet venni. Bár nagy és széles, mégis megvan benne az az őrület, amit általában a dühöngő bika logót emblémát szuperautókhoz szokás társítani.

Néhány vásárló mégis tovább kutatja, hogyan lehetne az olasz szuper-SUV-t még extrémebbé és extravagánsabbá tenni, mint amilyen már most is. A londoni ékszertervező, Bobby White nemrégiben egy 40 000 dollár értékű, gyémántokkal borított Lamborghini-jelvényt készített testre szabottan, amelyet egy Roberto nevű Lamborghini Urus-tulajdonos rendelt meg.

White híres arról, hogy lenyűgöző, ékkövekkel kirakott tárgyakat készít, és az egyedi Lamborghini-jelvény megmutatja ékszerészi kézügyességét. A teljes folyamatot a jelvény elkészítésétől az Urusra való felhelyezéséig White vizuálisan dokumentálta legújabb YouTube-videójában.

White piros, zöld és világos gyémántokat választott a jelvényhez, hogy megformálják az olasz zászlót, amely háttérként szolgál a tömör aranyból kézzel készített bika számára.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló