Deluxe

Deluxe: Ezzel a lakóautóval szívesen bejárnánk a világot

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.25 | 13:18
  • trendindex: 2

Legyen szó akár otthoni munkáról, akár tengerparti kiruccanásról a családdal, az Airstream mindig segít abban, hogy a legtöbbet hozza ki az utazásaiból.

A Mercedes-Benz-szel együttműködve ismét olyan koncepciót mutattak be, hogy csak nézünk. A céljuk az, hogy emlékezetessé tegyék a nyarakat egy olyan lakóautó megalkotásával, amely olyan, mint egy kerekeken guruló luxusszálloda.

Ez a 2021 Atlas névre keresztelt sprinter furgon egy sor deluxe funkciót tartalmaz. Az egyik legfontosabb funkció a belső teret bővítő, kicsúsztatható fal, valamint a két elöl lévő kapitányi szék, amelyek egy háromszemélyes kanapévá forgathatók.

De ez a kanapé ággyá alakítható, amely beépített könyvespolcokat és USB-töltőportokat tartalmaz. A vásárló kap még egy jól felszerelt konyhasarokot, amely egy kényelmes fürdőszoba mellett áll. Az Airstream és a Mercedes-Benz kiváló munkát végzett a fürdőszobával, zuhanyzóval, porcelán WC-vel és cédrusfa borítású tárolószekrénnyel szerelték fel.

A 2021-es Atlas belseje lenyűgöző, és ez nem változik, kívül sem, az Atlas 2021 “jellegzetes Airstream ezüst színt” kapott, és a lépcsők automatikusan előbukkannak, amikor az ajtó kinyílik. Az elektromos áramról a dízelgenerátoron kívül napelemes tető is gondoskodik. Az Airstream x Mercedes-Benz 2021 Atlas Touring Coach ára 244 046 dollárról indul.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Bíróság elé áll Shakira
  • szerző:nuus
  • 2021. 07. 30.