Deluxe

Deluxe: Jön a Bugatti prémium okosórája – meglepő árazással

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.01 | 10:48

A kerek képernyős hordozható órák trióját jelenleg a Kickstarteren keresztül finanszírozzák, és korlátozott számban lesznek kaphatók.

A Bugatti a hivatalos órapartnerével, a Jacob & Co.-val együttműködve az elmúlt néhány évben a leglenyűgözőbb autós témájú mechanikus időmérőket adta ki, köztük a legújabb Bugatti Chiron Tourbillon-t, amely e hónap elején jelent meg.

Úgy tűnik azonban, hogy a hiperautó-gyártó a hagyományosnak vélt dolgokon túl is szeretne alkotni. Egy meglepő lépéssel a Bugatti bejelentette, hogy a VIITA viselhető eszközök gyártójával együttműködve prémium kategóriás okosórákat fog piacra dobni. A kollekció három órából áll, amelyek a Chiron különböző limitált kiadású változatairól kapták a nevüket: A Bugatti Ceramique Edition One Pur Sport, a Bugatti Ceramique Edition One Le Noire és a Bugatti Ceramique Edition One Divo.

A Bugatti okosórák mindhárom változata ugyanazt a hardvert kapja, és csak a kissé eltérő külső dizájn különbözteti meg őket egymástól. A hivatalos leírás szerint több mint 1000 alkatrészből állnak, és karcálló kerámiából és nagy szilárdságú titánból készülnek.

Az okosóra 390 x 390 pixeles, színes LED-es érintőképernyőt kap, és 100 méterig vízálló. Érdekesség, hogy az óra a Bugatti és a VIITA által kifejlesztett egyedi operációs rendszeren fut, és saját alkalmazással érkezik, amely Android és iOS rendszerre is elérhető.

Az óra akár 90 különböző sportot is képes nyomon követni, és rendelkezik a pulzus illetve vér-oxigénszint mérővel. Állítólag 14 napos akkumulátor-üzemidővel kecsegtet. A Bugatti Jacob & Co. óráival ellentétben ezek az okosórák nem milliós árúak. Az árazás 899 eurónál kezdődik a Kickstarteren, és várhatóan 2021 októberében érkeznek meg. Mindössze körülbelül 600 darab készül majd belőlük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.