Deluxe

Deluxe: Fantasztikus lett a Richard Mille kronográfja mely iránytűként is használható

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.20 | 13:18

Vess egy pillantást az RM 60-01 Automatic Flyback Chronograph Les Voiles de St Barth-ra, a Richard Mille limitált kiadású sportos órájára, mely a tengerészek örömére az exkluzív időmérő iránytűként is funkcionál, és nem hasonlít egyetlen más hasonló órához sem!

A regatta színeiben bemutatott óra számos komplikációval van felszerelve. Forgatható lünettával rendelkezik, amely lehetővé teszi viselőjének, hogy külön iránytű nélkül is beazonosíthassa az irányt. Másodpercmutatója az időt egy másik időzónában mutatja meg, és a nap felé mutat. Míg a forgó lünetta úgy van beállítva, hogy a helyi órát az északi, déli, keleti és nyugati irányt mutató iránytűvel mutatja a megfelelő irányban.

Tim Malachard, a Richard Mille marketingigazgatója így nyilatkozott erről: “Mindig is az óráink használhatóságára összpontosítottunk, és amikor eredetileg kifejlesztettük az RM 60-01-et, a Les Voiles de St Barth egyik főszervezője adott tanácsot. Aki nagyjából a Föld minden sarkát bejárta.”.

Hozzátette továbbá: “Ez az a fajta interakció, amit élvezünk, mivel arra késztet minket, hogy ragaszkodjunk az alapokhoz. Hogy pontosan milyen funkciók létfontosságúak minden szenvedélyes vitorlázó számára. És hogy elkerüljük a trükköket a folyamat során.”. Az RM 60-01 Automatic Flyback Chronograph eladásából származó bevétel teljes egészében a St Barths-i helyi ügyeket fogja támogatni.

A mindössze 80 darabra limitált Richard Mille RM 60-01 Automatic Flyback Chronograph Les Voiles de St Barth ára 150 000 dollár.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló