Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Életmód

Álmodban az exeddel szexelsz? Ezt jelentheti – mutatjuk

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.30 | 18:16

Egy kutatás szerint a nők 55 százalékának az egyik leggyakoribb álma az exével kapcsolatos.

Bizony, még a legjobbakkal is előfordul, hogy exünk egy vad szexuális álmunkban jelenik meg. Ez lehet szakítás után közvetlenül is, de akkor is előfordulhat, amikor már teljesen túlléptünk az előző kapcsolatunkon.

A szakértők szerint egyénenként eltérő, hogy mit jelentenek ezek a forró álmok. Amennyiben az exeddel nem volt túl fényes a szex, az álmok azért jönnek elő, hogy ezt a rossz tapasztalatot megpróbálják jóvá tenni. Éppen emiatt álmodhatsz vele olyan dolgokról, amikre a szex közben te vágytál, de sosem kaptad meg tőle.

Ha egy egyszeri álomról van szó, a szexuálpszichológusok szerint nincs különösebb jelentősége. Amennyiben többször visszatér egy nedves álomban, az azért is fordulhat elő, mert éber állapotban is sokan gondolkozunk rajta, sokszor eszünkbe jut. Ez főleg akkor gyakori, ha kielégítő volt számunkra a szex vele.

Ha sokszor álmodsz vele, az még nem azt jelenti, hogy újra össze akarsz vele jönni, ez segít abban, hogy több dolgot megtudj önmagadról, a szerelmi életedről, érzéseidről, és később bármikor előveheted, és átgondolhatod a válaszaid.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.