Életmód

Ha tavasz, akkor itt a jegeskávé szezon! Megérkeztek a Starbucks újdonságai

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.08 | 13:18

A tavasz a megújulás időszaka, amely fokozatosan kelti életre a szunnyadó természetet, és vele együtt a bennünk keringő életerőt.

Beköszöntött az új szezon; a lágy szellő, a tiszta égbolt és a Starbucks jegeskávéiban csilingelő jég megnyugtató hangja egyszerre tölti meg szívünket optimizmussal és izgatottsággal.

A kávézás lehet funkcionális, felszabadító, élményt nyújtó, ám a Starbucks számára még ezeknél is többet jelent: a lélek felpezsdítésének és gazdagításának küldetését, melyet elsősorban a kávézói hangulatával, egyedi kínálatával, és a baristák által nyújtott személyre szabott kiszolgálással kíván megvalósítani. Ehhez mérten idén sem maradhatnak el az ikonikus tavaszi italkülönlegességek: új taggal tér vissza a népszerű jeges Shaken Espresso kávécsalád.

A Starbucks felrázza a tavaszt!

Van egy dolog, ami a kávéfogyasztók napsütéses reggelét még élvezetesebbé teheti, ha egy élénkítő hideg ital is társul hozzá. A kávézólánc a tavalyi év két nagy kedvence, az Iced White Mocha Oat Shaken Espresso és az Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso mellett, egy vadonatúj ízzel, az Iced Toasted Vanilla Oat Shaken Espresso pirított vaníliás ízvilágával bővíti szezonális kínálatát. Az utóbbi kettő ráadásul teljesen vegán verzióban is elérhető, így bárki élvezheti.

Annak, aki a tavaszt és a kávéházi élményt egyszerre szeretné érezni az otthonában, az új szezonális Starbucks szemes kávét ajánljuk, amely négy különböző kávé mesteri keveréke. A Pápua Új-Guinea, Kolumbia, Etiópia és Szumátra kávétermelői jegyeit magán viselő Spring Season Blend, a fekete cseresznyés és cédrusos ízjegyeivel kiváló társa lehet egy tavaszi reggelnek vagy akár egy délutáni baráti beszélgetésnek is.

Kezd a napodat olyan kávéval, amit épp megkívánsz!

A kávézólánc az illatok és az ízek harmóniájával, békés és felkészülést támogató napindító légkörrel várja azokat, akik reggel is szívesen adják át magukat a kávézás élményének. Ráadásul a Starbucks-nál a kávészem pörkölésétől kezdve, egészen az ízesítésig szabad kezet kapsz abban, hogy milyen kávét szeretnél inni. A Starbucks Signature Espresso® Roast sötét pörkölésű kávé, ami testes, édes karamellás ízével tökéletes választás a markánsabb kávét kedvelők számára, míg a világos pörkölésű Starbucks Blonde® Espresso Roast elsősorban a lágyabb, citrusos ízvilágú kávéra vágyók kedvence.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló