Ezo

Mit hoz a mai nap? Több csillagjegynek igazi izgalmakat

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.12 | 10:20

Szerelem, új találkozás, jókedv és stressz. Igazán színes nap elé nézünk!

Kos

Ha úgy érzed, hogy szükséged van mások támogatására vagy együttműködésére, ne habozz megkérni őket. A bolygók most kedveznek neked abban, hogy fejleszd az önismeretedet, a kompromisszumkészségedet és a másokkal való harmonikus kapcsolatodat.

Bika

A mai nap tele lehet hírekkel és információkkal, amelyek megzavarhatják az egyébként is stresszes napirendedet. Ne engedd, hogy ezek a dolgok túlterheljék az idegeidet vagy befolyásolják a munkádat. Ha úgy érzed, hogy ez már sok neked, hagyd abba a munkát egy időre és menj ki a friss levegőre.

Ikrek

A Hold a romantikus Halak jegyében jár, így ma könnyebben tudsz érzelmileg közeledni másokhoz, mint máskor. Érzéseid mélyebbek lesznek, és a párodra vagy a szeretteidre vágysz a legjobban. Ha szeretnéd megőrizni ezt az intim hangulatot hosszabb távon, tegyél meg mindent érte.

Illusztráció: Pixabay

Rák

Most intenzívebben éled meg az érzelmeidet, és nem kell, hogy titkold őket mások elől. Ez minden kapcsolatodra hatással lehet. Ha bátor vagy, akkor a szerelemben is megtalálhatod a párod. Ez az időszak olyan oldaladat is felfedheti, amiről talán nem is tudtál.

Oroszlán

A mai nap kellemes és izgalmas lehet, a hétköznapi események vagy kapcsolatok új színt vihetnek az életedbe. Ma nem lesz kedved önfegyelmet gyakorolni, de néha az is fontos, hogy lazíts egy kicsit.

Szűz

Ez egy jó nap lehet, ha nem viszel túlzásba semmit, és nem bánod meg utólag. Ma ne menj el vásárolni, ha szűkös a kereted. Most nagy szükséged van önkontrollra.

Mérleg

Ma minden kapcsolatodban jól érezheted magad, beleértve az intim kapcsolatodat is. Most nyitott vagy és élvezed az emberek társaságát. Talán még egy új barát is megjelenhet az életedben, vagy egy szerető, aki más szemmel látja a világot.

Skorpió

A Hold a Halak jegyében van, ami arra ösztönözhet, hogy kényeztesd magad. A legjobb, ha ma nem vállalsz nagy feladatokat, mert lelkileg nem vagy rá képes.

Nyilas

Ez egy jó nap lehet a befektetésekhez, ha alaposan utánanézel a lehetőségeknek. Ne fektess be valamibe csak azért, mert új és izgalmas. Lehet, hogy nyerhetsz, de lehet, hogy veszíthetsz is, ha nem tartod be a szabályokat.

Bak

Ma váratlan izgalmak várnak rád, jó vagy rossz értelemben. Ma kalandvágyó vagy és türelmetlen. Ha egy új kapcsolat kezdődik az életedben, az biztosan izgalmas lesz, de ne számíts rá hosszú távon.

Vízöntő

Szaturnusz elhagyta a jegyedet, ami depresszióra hajlamosíthat. Talán összetűzésbe kerültél a világgal, és az események arra kényszerítenek, hogy szembenézz egy olyan oldaladdal, amit általában elrejtesz mások elől. Figyeld meg a reakcióidat, mert sokat tanulhatsz belőlük.

Halak

Ma vegyes hatások érhetnek. Egy váratlan hír vagy kiadás felforgathatja a terveidet. Ma a legjobb, ha nem döntesz semmiről komolyan. Próbálj meg haladni az áramlattal, és mindenképpen kérd ki egy szakértő véleményét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.