Ezo

Bolondos húsvéthétfő vár ma – napi horoszkóp 2024. április 1.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.01 | 10:00

Április 1-jén a bolondozás mellett a hagyományokat is követheted. Ezúttal még a locsolkodók sem zavarnak, sőt kifejezetten boldogítónak érezheted a látogatásokat. Ha pedig te vagy hivatalos húsvéti ebédre, mindenképpen érdemes elfogadni a meghívást.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold húsvét hétfőn már a Bak jegyében jár, ami picit téged is lelassít. Jól is fog esni picit megnyugodni az elmúlt napok gyors tempója után. Ha vendégeket vársz, akkor érdekes, jó beszélgetésekre számíthatsz. Mivel a Bak jegye hagyománykedvelő, most még a locsolkodást sem fogod (annyira) utálni.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A húsvét hétfő a megnyugvásról szól, ugyanakkor ismét picit nosztalgikus, szentimentális hangulatba kerülhetsz. Ez persze nem baj, sőt, most van az ideje újra átgondolni, hogy milyen irányban változtak körülötted a dolgok.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A húsvét hétfő lelassít, ugyanakkor elmélkedésre késztet. Uralkodó bolygód, a Merkúr hátrálni kezd kedden, amelynek előjeleit már ma is érezheted. Lehetséges például, hogy most nehezebben fókuszálsz, picit szétszórtabb vagy, de az is lehetséges, hogy könnyen elmerengsz.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A húsvét hétfő nagyon békés, de szentimentális és érzékeny hangulatot hoz neked. Remélhetőleg a családdal töltöd az ünnep második napját is, de ha nem, akkor sem kell egyedül szomorkodnod, hívj meg magadhoz egy barátot, ismerőst.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Húsvét hétfőn a békés együttlété a főszerep. Finom ételek, italok várnak rád, és engedj el most minden problémát. Ünnep van, csak erre gondolj. Ha lehetséges, kis időt külön is tölts a pároddal. Ne csak a családé legyen az egész húsvéti ünnep.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Húsvét hétfőn föld-elemű jegybe lép a Hold, ami számodra kifejezetten kedvező. Jól esik az elmúlt napok felhajtása után a nyugalom. A pároddal, ha volt is korábban súrlódás, az ünnep második napján biztosan sikerül ezeket tisztázni. Ha családdal, barátokkal találkozol, és az idő is engedi, menjetek ki a szabadba, kertbe, parkba.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Húsvét hétfőn is fontos úgy intézni a programokat, hogy azok ne csak másoknak, hanem neked is valóban örömet okozzanak. A Bak Hold leföldelt energiákat hoz, így most különösen jól esik a természetben töltött idő. Engedd meg magadnak!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Bak Hold nyugodtabbá teszi a hangulatot, ugyanakkor mégis hajlamos leszel az elgondolkodásra, mert holnap már hátrálni kezd a Merkúr. Jó nap a húsvét hétfő a nagy beszélgetésekre, elmélkedésekre, közös tervezgetésre a szeretteiddel.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Húsvét hétfőn picit alábbhagy az elmúlt napok lelkesedése, ami nem is baj, hiszen ideje picit lazítani, pihenni is a pörgést követően. Hétfőn nyugodj meg, relaxálj, pihenj délelőtt, aztán délután még jöhet egy kis locsolkodás, vendégeskedés. Élvezd ki a hosszú hétvége minden egyes percét!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Hold a Bak jegyébe lép húsvét hétfőn, amelynek köszönhetően teljes az összhang benned és körülötted. Érdemes újra átgondolni a közeli és távolabbi jövő terveit, de csakis a személyes életedbe! Munkával foglalkozni húsvét hétfőn tilos!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az elképzeléseid szerint alakulnak a programok húsvét hétfőn. A Bak Hold pedig nagyon hatékonnyá tesz, de azért kisebb malőrökre számítanod kell. Kedden hátrálni kezd a Merkúr, és már hétfőn is hozhat pici félreértéseket.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyon jól és harmonikusan alakulnak a kapcsolataid: sok a barátod, és az is lehetséges, hogy a húsvét hétfőt velük együtt töltöd. Viszont figyelj a szavaikra, hogy meghalld, ha tanácsot, segítséget vár valaki tőled. Még akkor is, ha esetleg nem konkrétan mondja ki…

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló