Ezo

A Kos legyen óvatos, a Mérleg segít valakin – napi horoszkóp 2024. április 5.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.05 | 09:05

A mai napot keresztbe vágja a Hold jegyváltása, délelőtt még a vidám Vízöntőben, délután már az érzékeny Halakban jár.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken egy találkozón vagy beszélgetés során nem lesz nyilvánvaló számodra, hogy a másik félnek mik a valódi motiváció, ezért érdemes lehet óvatosan közelítened minden előkerülő témához. Ha csapdát sejtesz valahol, akkor vonulj vissza.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Lehet, hogy ma egy kissé befelé fordulsz és kevésbé leszel kommunikatív a környezeteddel. Ennek pedig főleg az lehet az oka, hogy önmagadban kell elrendezned néhány dolgot és ez alaposan leköti a figyelmedet. Valamin túl kell jutnod magadban.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A környezetedben valaki arra vár, hogy tegyél egy gesztust felé, ami lehet egy bocsánatkérés, vagy akár egy jelzés arra vonatkozóan, hogy részedről minden rendben van köztetek. Néha ezeket az apró jelzéseket nehéz megtennünk, pedig nagyon fontosak.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma éjszaka, vagy következő éjjel olyasmit álmodhat, aminek jelentősége van. Nemcsak a lélek, hanem az Univerzum üzenete is benne van, mely segíthet neked megoldani egy problémát és világossá teszi számodra, melyik úton indulj tovább. De vigyázz, nehogy félreértelmezd!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Tudjuk, hogy nem ijedsz meg a saját árnyékodtól, de néha téged is elfog az aggodalom. Ha szorongasz valamitől, arra a legjobb gyógyír, ha valakivel megbeszéled a gondolataidat, olyannal, aki nem csak megért, de meg is tudsz bízni benne.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma valaki nagyra értékelné, ha segítené, vagy valamilyen módon támogatnád őt egy számára fontos dologban. Ne feledd, hogy ez neki valószínűleg nagyon sokat jelent, hiszen ad a véleményedre, neked pedig csak egy mosolyba és egy kis jóindulatba kerül.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szeretet, megértés, jóindulat: ez az, amivel a legtöbbet tehetsz ma valakiért és ez nem is kevés. Neki ugyanis ez tőled nagyon fontos lehet. Talán mindennél fontosabb. Add hát meg neki, amire vágyik, támogasd és bátorítsd, hiszen a te véleményed számára olyan, mint egy irányjelzés.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken egy felmerülő kérdésre valószínűleg a legegyszerűbb megoldás lesz a legjobb válasz, még ha ez először nem is tűnik teljesen nyilvánvalóak. Józan gondolkodásoddal azonban most könnyedén felülkerekedhetsz mindenen.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken előfordulhat, hogy egy hirtelen felmerülő problémára nem tudsz majd igazán jó válaszokat adni és talán még az is előfordul, hogy elfog közben a bizonytalanság, hogy egyáltalán jó irányban próbálkozol-e. A helyzet azonban korántsem megoldhatatlan.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Neked ez különösen nehezedre esik, de pénteken valószínűleg muszáj lesz egy problémáddal tanácsért fordulnod valakihez. Arra ugyanis még te sem lehetsz képes, hogy minden felmerülő helyzeten felülkerekedj, így most el kell fogadnod egy jó szándékú ember segítségét.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken egy éles konfliktushelyzetben egy problémát kell megoldanod, aminek a legjobb módja valószínűleg az lesz, ha megfelelően kommunikálsz a másikkal. Légy határozott, de kerüld az érzelemnyilvánításokat. Ne az ő játékát játszd, hanem a sajátod!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken bújj ki a csigaházadból. Ma ugyanis egy lehetőséget kell megragadnod és ehhez kezdeményezőn kell fellépned és arra is szükség van, hogy a közvetlen környezetedet meggyőzd, álljon melléd ez ügyben.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.