Nők

Elmúltál 50? Így öltözz, ha nem akarsz nevetséges lenni

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.09 | 11:20

Carolina Herrera, a neves divattervező, nemrégiben felhívta a figyelmet, szerinte bizonyos kor felett nem illő ezeket ruhadarabokat és frizurákat viselni. Az őszinte és néha vitatott véleménye szerint a farmer már 30 felett, a hosszú haj pedig 40 felett nem megfelelő választás.

Illusztráció: freepik.com

Herrera úgy véli, hogy a stílusnak életkortól függetlenül kellene kifejeznie az egyéniséget, és nem szabad azonosulni a trendekkel, amelyek uniformizálják a megjelenést.

A tervező szerint a miniszoknyák és bikinik fiatalabb korosztálynak valók, és a nőknek méltósággal kellene öregedniük, nem próbálva fiatalabbnak látszani, mert ezzel kinevettetik magukat.

Herrera állításai szerint a farmer és a hosszú haj viselése bizonyos kor után ízléstelennek tűnhet, és azt állítja, hogy a nőknek inkább rövid frizurát kellene választaniuk 40 felett.

Azonban ezek a vélemények ellentétben állnak azzal a nézettel, hogy az öltözködés és a divat személyes kifejezési formák, amelyek nem korfüggőek.

A divat világában gyakran előfordulnak különböző vélemények arról, hogy mi illő és mi nem. Carolina Herrera véleménye csak egy a sok közül, és bár sokak számára inspiráló lehet, fontos emlékezni arra, hogy a stílus szubjektív és mindenki számára más és más.

Via

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló