Horoszkóp

A Nyilasnak spirituális élménye lesz, a Skorpió legyen tisztában az értékeivel – napi horoszkóp 2024. április 12.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.12 | 09:05

Az Ikrek és a Halak óvja meg magát mások negatív rezgéseitől, hangulatától. Napi horoszkóp következik minden jegynek.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A segítőkészségedet mindenki sokra értékeli úgy általában, de ma lesz valaki, akinek egy reakcióját hálátlannak érzed. Mielőtt azonban kipattanna a feszültség, nézz utána a dolgoknak! Nem lehet, hogy az egész egy félreértésen, vagy valaki szándékos félrevezetésén alapul?

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha kivételesen pénteken nem tudsz úgy helytállni, ahogy azt tőled megszokhatták, akkor nem kell feleslegesen magyarázkodnod. Az emberek meg fogják érteni, hogy ma úgy alakult a helyzeted, ahogy. Vannak esetek, amikor leginkább önmagával kell foglalkoznia az embernek.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma lehet valami negatív, mérgező a munkahelyi légkörben, vagy máshol ismerősök között. Ne hagyd, hogy ma mások pesszimista energiái tönkretegyék a napodat, a jó hangulatodat. Ma szükséged lehet minden tudatosságodra, hogy ezt kizárd, és felülemelkedj ezen. Sikerülni fog, és cserébe részed lesz egy nagyon szép élményben is.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken joggal érzed, hogy igazán elemedben vagy! Most nagyon is segítő energiák hatnak rád. Érdemes bevetned az intuíciódat, ha döntéshelyzetbe kerülsz, mert az most jó irányba visz el. Pénzügyi siker lehetséges.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken a a szokásosnál is csípősebb lehet a nyelved, ha a véleményedet mondod el valamiről, vagy valakiről, ha nem is szándékosan, de mindenkit a gyenge pontján találsz el. Figyelj oda fokozottan! Nem biztos ugyanis, hogy valóban meg szeretnéd bántani túl sarkos mondataiddal a szeretteidet.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken jól teszed, ha felvállalod a konfliktust valakivel. Lehet, hogy nem mindenki ért veled mindenben egyet, de azt senki sem tagadhatja, hogy következetes és egyenes ember vagy. Ma egy kisebb vitát generálhatsz így magad körül, de mindez végül előbbre fogja vinni a dolgokat.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken egy kellemetlen vagy félreérthető helyzetből akkor tudsz a legkönnyebben kiszabadulni, ha őszintén elmondod, mi a valóság, még ha ennek egy része esetleg kellemetlen is. Ha ezt teszed, még olyanok is melléd állnak, akik amúgy más véleményen vannak, mint te.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken valakinek a megjegyzése miatt elbizonytalanodsz valamiben és azt gondolod, nincs meg a képességed megküzdeni egy kihívással. Nem kellene ilyen könnyen ingataggá válnod. Tisztában kell lenned a saját értékeiddel és nem szabad hagynod, hogy valaki más mondja meg neked, mire vagy képes és mire nem.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma lehet, hogy egy élmény során különös erővel érzed meg, hogy ami körülöttünk történik, az valamilyen nagyobb erő műve, és ez spirituálisan is megérint, szinte látod a rejtett összefüggéseket. Az is lehetséges, hogy különös jelet kapsz.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken valaki a környezetedben megpróbál előled eltitkolni valamit. Nyilván jó okkal teszi, így lehet, hogy nem érdemes minderre a kelleténél több időt pazarolnod. Bármennyire is mardos a kíváncsiság, várd meg, míg magától elmondja a dolgot.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lelkes vagy és idealista, ami szép dolog. De azért óvatosan az ígéretekkel! Könnyen lehet ugyanis, hogy a lelkesedésed olyan dolgokra is rábír, amelyeket később megbánnál. Ne szaladj túlságosan hamar előre, várd meg, amíg a valóság előbukkan a köd mögül.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken nagyon harmonikus napod lehet, de ehhez az is kell, hogy át tudd látni valakinek az ármánykodását a környezetedben. Teljesen nyilvánvaló, hogy az illető azon mesterkedik, hogy akadályozzon és keresztbe tegyen neked. De ha te keresztül nézel rajta, akkor ki fog fulladni a próbálkozása, és hamar feladja a dolgot.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.