Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Celeb

Fura szexbaleset miatt került kórházba az OnlyFans modellje

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.14 | 21:32

Alicia Davis testében egy szexuális játékszer maradt véletlenül és miután nem találta partnerével az ágyban, gyorsan kórházba mentek, ahol két nap múlva kiműtötték belőle a tárgyat.

Bizarr szexbaleset után került kórházba egy OnlyFans-modell – írja a 24.hu. Alicia Davis a TikTokon mesélte el, hogy megismerkedett egy jóképű férfivel. Állítása szerint már az első randin annyira működött a kémia, hogy a hálószobában kötöttek ki, azonban egyáltalán nem kellemes emlékként maradt meg benne az este.

A 32 éves nő szex előtt közölte a férfival: azt szeretné, ha anális dildóval, vagyis műpénisszel kényeztetné az együttlét alatt. Partnere belement, de a szexuális segédeszköz benne maradt.

Alicia Davis egy szexbaleset miatt a kórházban kötött ki/Fotó: Instagram/Alicia Davis

„Elkezdtük leszedni a takarókat és a párnákat, az ágy alatt is kerestük, de nem volt sehol!”

– mesélte Davis. A nőt kórházba vitte partnere, ahol a röntgenkép kimutatta, hol kötött ki az eszköz. Davist azonnal betolták a műtőbe, ahol két ápoló is megpróbálta kiszedni az eszközt, ám sikertelenül. A kórház zsúfoltsága miatt két napot kellett várnia, mire megszabadult a műpénisztől. A beavatkozás után a kórházi személyzet megkérdezte a hölgyet, hogy meg akarja-e tartani a játékát, mire azt válaszolta:

„Dobják ki, van még otthon!”

Az OnlyFans-modellben a ez olyan mély nyomokat hagyott, hogy hónapokba telt, mire újra használni tudott egy dildót.

„Mostanában sokkal óvatosabb vagyok”

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló