Életmód

163 kilót fogyott együtt a pár, rájuk se lehet ismerni!

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.25 | 09:17

Amikor az amerikai pár, Lexi és Danny összeházasodott, mindketten komoly túlsúllyal küzdöttek. Ma anyjuk sem ismerne rájuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lexi és Danny már gyerekként is nagydarabnak számított, iskolás korukban rengeteget csúfolták őket. Minden egyes gúnynév és ronda beszólás csak ahhoz vezetett azonban, hogy még többet egyenek, míg nem már a hétköznapi mozgás is komoly kihívást jelentett számukra.

Amikor találkoztak, közös hobbijukká vált az evés: naphosszat csak nézték a tévét és falták a csokit, a chipset a rengeteg fagyasztott, félkész étel és hamburger, pizza mellé. Amikor aztán kettejük súlya 330 kilóra emelkedett, ráeszméltek: ha így folytatják, nemsokára temethetik egymást.

A pár tavaly komoly újévi fogadalmat tett: ledobják az extra kilókat egy komoly életmódváltás keretében. Elkezdtek egészségesen étkezni, rendszeresen edzeni, és tudatosan élni, káros szenvedélyektől mentesen. Az eredmény: mintha nem is ugyanazt a két embert látnánk a régi és új felvételeken! Ketten együtt, egy év leforgása alatt 163 kilótól szabadultak meg…

Inspiráló sztorijukat máris 4,4 millión lájkolták.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló