Életmód

Így lesz az esküvő felejthetetlen élmény

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.06 | 15:18

A mai világban már nem kell izgulnia a jegyespároknak, ha nagyon egyedi módon szeretnénk megszervezni az esküvőjüket. Amellett, hogy napjainkban a modern és a hagyományos elemek egyszerre kombinálhatók a nagy napon, még arra is lehetőség van, hogy akár minden apró részlet tükrözze a jegyespár személyiségét. 

2022-ben pedig már nem csak az esküvői dekoráció vagy helyszín sugallhatja, hogy kiknek a lagziján veszünk részt, hanem az is, hogy milyen programokkal találkozunk a nap során. Bár a legtöbb mai esküvő már teljesen személyre szabott, mégis ritkán látjuk azt, hogy a leendő házasok a mindennapos szokásaikat is beépítik a lagzi menetrendjébe.

Pedig mi más adhatná meg az igazi flow-élményt a házasságkötés alatt, ha nem az, amit a menyasszony és a vőlegény az elkövetkezendő közös életében is napról napra szeretne átélni? Miért ne lehetne megeleveníteni a közös reggeli kávézásokat és az esti koktélozás pillanatait a haverokkal már az egybekelés napján is? Mutatjuk az idei év legjobb lakodalmas ötleteit a legmenőbb Best Bar szolgáltatásokon keresztül!

Íme a legjobb esküvő receptjének három összetevője

1) Specialty kávésarok

Az esküvőszervezés előtt minden szerelmes pár végiggondolja, hogy hol szeretné kimondani a boldogító igent, milyen ízvilágban képzeli el a nagy napra készített tortát, vagy hogy milyen virágok borítsák a házasságkötés helyszínét. Egy valami azonban mindig kimarad a listából, mégpedig az, hogy a kedvenc, közös szokások is be legyenek építve az esküvő menetébe.

Ha például egy nagyszabású eseményre – és ezzel egyidőben a kávézásra – gondolunk, biztos, hogy csak a tömeggyártott, nem túl minőségi kávék jutnak az eszünkbe. Ez egy igazi csapás azokra nézve, akik nap mint nap a specialty kávékat fogyasztják; és valljuk be, egyre többen vannak, akik áldoznak a minőségre.

Ezért is hatalmas dobás egy esküvőn, ha a jegyespár egy olyan kávébárral/kávésarokkal is emeli a nap színvonalát, ahol szakképzett baristák készítik el a násznép kedvenc koffeines italait. A határ a csillagos ég, hiszen a Best Bar-nál több ilyen szolgáltatáscsomag közül is lehet válogatni – van, amelyikben a baristák még a legmodernebb kávégépet és őrlőt is magukkal hozzák a helyszínre. Valljuk be, eszméletlen életérzés lehet egy profi módon elkészített flat white-ot vagy cortado-t inni egy esküvőn!

2) Autóbérlés & koktélbár

Bár a minőségi koktélok és a kabriózás kívül esnek a mindennapos szokásokon, de mégsem olyan dolgokról van szó, amiket a mai világban ne érhetnénk el könnyedén. Az esküvő kapcsán pont ezért érdemes elgondolkodni mind az autóbérlésen, mind a koktélbár biztosításán, mert garantáltan növelni fogják a flow-élményt.

Természetesen, az esküvői autóbérlés elsősorban a házasulóknak biztosít felejthetetlen pillanatokat. Egy gyönyörű járgánnyal nem csak a ceremóniára való megérkezés stílusos, de a kreatív fotózás is. A házaspárról készített felvételeken bármikor jól mutat egy luxusautó, arról nem beszélve, hogy a vőlegény biztos, hogy oda meg vissza lesz attól, hogy az esküvője napján még élményvezetésben is részesül. A Best Bar egy gyönyörű fehér Mercedes Benz E 450 Cabrio-val garantálja az emlékezetes élményeket.

A Best Bar koktélbárt pedig feltehetően a násznép összes tagja értékelni fogja. A prémium kávé után kár is lejjebb adni a minőségből! Bár a házi pálinka és a megszokott long drinkek is ugyanolyan csábítóak, de versenybe sem szállhatnak azzal, hogyha profi szakember kínálja a gourmet módon elkészített Aperol Spritzet vagy Sex on the Beach-et.

Emellett egy bartender az eseménytelenebb perceket is garantáltan feldobja majd – szó szerint. Egy menő flair koktél show elképesztően látványos; megéri becserélni rá az egyik tradicionális esküvői játék perceit!

3) Professzionális kivitelezés

A flow-élmény nem csak a szórakozásból és a szórakoztatásból áll, hanem abból is, hogy örömmel feltöltődve, teljesen el tudjunk merülni abban az állapotban, amiben vagyunk. Ahhoz, hogy ezt át tudjuk élni, a professzionális kivitelezésre is szükség van. 

Hozzáállásban, felszereltségben és megvalósításban is fontos, hogy menyasszonyként vagy vőlegényként olyan szolgáltatókkal és szakemberekkel vegyük körbe magunkat, akik maradéktalanul teljesítik a kéréseinket, miközben színvonalas munkát végeznek. Az már csak hab a tortán, hogyha a különböző igényeinket egy cégen belül, teljes mértékben ki tudják elégíteni, de erre is akad példa.

Ha bárki tervezi vagy már szervezi az esküvőjét, és kedvet kapott a korábban felsorolt ötletek megvalósításához, akkor érdemes elidőzni a Best Bar szolgáltatáscsomagjai között!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.