Horoszkóp

Az Ikreket szorítja az idő, a Skorpió maradjon ki a pletykákból – Horoszkóp 2024. július 4.

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.04 | 07:10

Ma lesz néhány nehezítő fényszög, de tekintsük ezeket kihívásnak, mert bőven kapunk energiát ahhoz is, hogy leküzdjük őket. Napi horoszkóp csütörtökre.

Horoszkóp
Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha van valami elakadás, vagy nehezen haladó ügy, ma könnyedén átvághatod, mint egy gordiuszi csomót. Csütörtökön, ha elég határozott leszel, egyszer és mindenkorra elrendezheted ezt az ügyet. Viszont gyerekes vitákba ne menj bele! Teljesen felesleges!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Légy ma picit óvatosabb, ha bármilyen döntést kell hozni, mert nem biztos, hogy minden részlet teljesen tiszta. Fontos információk hiányoznak. Ma nem minden az és annyi, aminek látszik, így szinte lehetetlen teljesen megfontoltan választani.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Hold a jegyedben jár, de kedvezőtlen fényszögben a Szaturnusszal, ezért egész nap az idő szorítását érezheted. Próbálj meg nagyon odafigyelni rá, hogy tartsd magad az előre kigondolt terveidhez, különben szétcsúszhatsz.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Van, hogy nem elég csak úgy hagyni, hogy irányítsanak minket az események. Kezdeményezően, erőteljesen kell fellépni és egyértelművé tenni a környezetünknek, mit szeretnénk és azt hogyan gondoljuk megvalósítani. Ma neked is ezt kell tenned, és sikert jeleznek a bolygók.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A csütörtöki nap nem ígérkezik könnyűnek. Fényszögek mutatják, hogy ambivalens érzéseid lehetnek. A Merkúr szerencsére már az Oroszlánban jár, és megkönnyíti a helyezetedet mindenben.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Hold és a Szaturnusz fényszöge jelzi, hogy egy picit tele van a hócipőd, és úgy érzed, bármennyi energiát is belefektetsz, nem úgy haladsz a feladatokkal, ahogy tervezted. Legyél még egy picit türelmes!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lehet, hogy nehéz időnként pozitívan látni az ügyeidet, de hidd el, a dolgok a megfelelő úton haladnak, éppen csak most egy kicsit göröngyössé vált az út. Hamarosan kisimul minden, és helyükre kerülnek a részletek.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön valakik a környezetedben rosszindulatú pletykákat terjesztenek és lehet, hogy megpróbálnak ebbe téged is bevonni. Kezeld hát távolságtartással, ha ma egy kétes hírt osztanak meg veled és addig ne adj hitelt neki, főleg pedig ne add tovább, míg meg nem győződtél annak hitelességéről.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön a hátráló bolygók miatt valamilyen elfojtott harag, vagy elnyomott feszültség törhet ki belőled, de ha előre felkészülsz egy ilyen helyzetre, kordában tarthatod mindezt. Igyekezd becsatornázni az érzést valamilyen kreatív tevékenységbe.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A csütörtöki nap nehézkesen alakul, sok akadállyal kell számolnod. Ezek egy része a belső bizonytalanságodból származik. Mi lenne, ha előbb megnyugodnál, és csak aztán próbálnál meg dönteni?

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az szuper, hogy határozott véleményed van a dolgokról, de néha igazán rugalmatlan tudsz lenni. A Vízöntő a fixa idea jegye. Csütörtökön is nehezen fogadod el, ha valaki más álláspontot képvisel egy kérdésben.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Szaturnusz és a Neptunusz is hátrál, és ez téged picit bizonytalanná tesz. Próbálj meg a lényegre koncentrálni, és ne hagyd, hogy folyton elsodorjanak az érzéseid. Délután egy kellemes hírt kaphatsz, ami felvidít.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló