Életmód

Itt az ideje végre kikapcsolni a képernyőt és újra felfedezni a világot!

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.08 | 09:18

A Telekom a hosszú online bezártság után arra buzdítja ügyfeleit, hogy ne csak digitálisan keressék az élményeket és éljék át ismét a személyes találkozásokat!

Bár a pandémia miatti több hónapos izoláció és bezárkózás hosszú távú társadalmi hatásait nehéz megjósolni, az már most látszik, hogy az élet nem minden tekintetben tér vissza a korábbi kerékvágásba. Kutatások szerint a legtöbb ember számára felértékelődtek a közösségi események, a családdal, barátokkal való minőségi időtöltés, az egészséges életmód és táplálkozás, a szabadban folytatott tevékenységek, valamint az utazás. Leginkább az olyan társas összejöveteleket várják az emberek, mint az esküvők, sportesemények, koncertek. Fontos számukra a szabad, személyes találkozó, a családdal, gyermekekkel töltött idő és a mentális egészségük.

Fotó: Pixabay

Ismét a személyes kapcsolatoké a főszerep, tapintható az öröm és felszabadultság, ami egy nagyobb családi összejövetelen, egy koncerten vagy épp egy sporteseményen körülveszi az embereket. Mindenki számára minőségi időnek számít, ha kiülünk kedvenc teraszunkra elfogyasztani egy frissítőt, vagy ha újra hosszú ideig nem látott barátainkkal, szeretteinkkel lehetünk együtt a szabadban.

Ez azonban nincs ellentmondásban a digitális szemlélettel – a Telekom egyszerre biztatja az ügyfeleit arra, hogy a hosszú bezártság elmúltával adják át magukat a személyes élményeknek, és ebbe az is belefér, hogy ha szükséges, egyszerűen legyenek offline és egyben biztosítja őket, hogy ha szükség van rá, akkor mindig rendelkezésre állnak, számíthatnak rájuk, ott vannak velük.

Forrás: pixabay.com/AnneCallahan CC0

Ennek a felfogásnak a jegyében idén nyáron a Telekom az élmények online megosztásának támogatása mellett elkötelezett a személyesen átélhető események választékának növelésében is, ezért a nyár folyamán számos offline helyszínt és eseményt – vidéki kertmozikat, koncerteket, minifesztiválokat és sporteseményeket – támogat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Csobot Adél odavan az exért
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 18.