Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

5 meglepő dolog, ami akkor történik veled, ha leszoksz az önkielégítésről

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.17 | 20:55
  • trendindex: 3

Az önkielégítés az egyik legtermészetesebb szükségletünk, gyakorlatilag a csecsemőkortól a koporsóig része lehet az életünknek. Egyetlen veszélye azért mégis akad: ha túlzásba visszük, a páros nemi életünk kárt szenvedhet.

Egy úgynevezett “szexpert” (saját szexualitását szakértői szemmel figyelő) nő nemrég osztotta meg tapasztalatait arról, hogy mi történik, ha nem nyúl többé magához. Ezt az igencsak drasztikusnak tűnő lépést terapeutája javasolta, mert a nő hét év után úgy érezte, párjával már nem együtt, hanem sokkal inkább egymás mellett szexelnek. Ez lett az önkielégítés megvonásából.

A szexíró az Instyle Magazinnal osztotta meg az önkielégítés-megvonásos tapasztalatait

A tiltott gyümölcs paradoxona

A tinédzserkori szexuális ébredésem óta a maszturbálás az életem szerves része (volt), de ahogy megkezdődött a tilalom, meg is jelent a tiltott gyümölcs utáni sóvárgás. Ha valamit nem tehetsz meg, az iránt szinte leküzdhetetlen vágyat érzel majd. A nemi szervem pedig szinte vibrált, és egyre csak sugallta: “Érints meg, érints meg!”

Szex és önkielégítés

Nem maszturbálsz? Látszik!

Az önkielégítés megvonása a harmadik napon kezdett elvonási tüneteket produkálni. Enyhe fejfájásom volt, megnőtt a stresszszintem, és annyira ingerlékeny voltam, hogy már a kollégáim is felfigyeltek rá, hogy valami nagyon nincs rendben velem. Nem akkor csoda az, hiszen gondoljunk csak bele, mennyi boldogsághormont szabadítottam fel korábban az önkielégítéssel. Most pedig mindez odalett.

Ünneppé vált az orgazmus

Amíg szinte bárhol és bármikor kiélhettem vágyaimat, ha olyan kedvem volt, a saját magammal való szex megszokássá vált. A korábban szinte gépiesen előidézett orgazmusok helyett a gyönyörből ünnep lett. Egy olyan esemény lett a kielégülés, amit – mivel nem kaphatom meg bármikor – amit jó érzés várni, amiről jólesik fantáziálni. Elkezdtem sóvárogni a partnerem után, és alig várni, hogy hazaérjen.

Nem jár alanyi jogon a szex

Természetesen annak, hogy a partneremre hagyatkoztam minden szexuális szükségletem kielégítésében, megvolt a maga árnyoldala is. Előfordul, hogy bár engem éget a vágy, a partnerem fáradt, fáj a feje, vagy egyéb probléma nyomja a vállát. Kezdtem érteni azokat a férfiakat, akik arra panaszkodnak, hogy noszogatni kell a partnerüket a szexre, hovatovább könyörögni kell nekik.

Az önkielégítés elhagyása után sokkal jobb és kielégítőbb lett a szexuális életem

Az önkielégítés elhagyása után szinte bármikor készen álltam egy “menetre”, és a tilalom előtti időszakban rutinná vált 20 perces előjátékra sem volt már feltétlenül szükségem. A maszturbációs tilalom előtti időszakban gyakran előfordult, hogy saját kezembe kellett vennem a gyeplőt, hogy elérjem az orgazmust. Erre most már nincs szükség, átadom magam a partneremnek, és mindig gyorsan, könnyedén csúcsra jutok.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló