Életmód

Erre a két csillagjegyre vár hatalmas szerencse – mutatjuk

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.06 | 13:48
  • trendindex: 2

Nyáron, amikor mindenki lazítani próbál, szórakozásra, pihenésre vágyik. És arról álmodozik, hogy megtalálja a szerencse.

KOS

A vakszerencse ritkán talál a Kosokra, viszont a sors gyakran jutalmazza idén a gyorsaságáért, leleményességéért. Idén nyáron ugyan szerencsejátékokra nem érdemes költened, mégsem lesz panaszod Fortunára, ugyanis általában az élet dolgaiban melletted áll a szerencse, mert jókor leszel jó helyen, így akkor is a karrieredet építheted, ha épp szórakozol, a kedveseddel nyaralsz, vagy a barátaiddal utazgatsz.

Mindig azonnal meglátod az újdonságokat, mindenben meglátod a lehetőséget, és mire mások föleszmélnének, már rég meg is valósítottad. Egy igazi Kos számára a szórakozás mindig valami hasznos tevékenységgel párosul. A pihenést általában az aktivitás, a mozgás, a sport jelenti. Alighanem Te is szeretsz versenyezni – bármi legyen is a tét, a lényeg, hogy összemérhesd az erődet másokéival.

Augusztus végén egy váratlan meghívás nyomán lehet, hogy teljesen megváltozik az életed.

A idegenben szerzett élmények hatására teljesen átprogramozod a jövődet, s lehet, hogy nemcsak pályát, de életmódot is váltasz.

NYILAS

Személyiségedet a Jupiter, a szerencse és az igazságosság bolygója uralja. Vidám természeted, optimizmusod, szívélyes modorod a társasági élet motorjává tesz. Szereted a természetet, az utazást, és mindent, ami változatos vagy kalandos. Nehezen tudsz megmaradni egy helyben. Csak csapatban, nagy társaságban érzed jól magad. Így aztán örökké mozgósítasz, kirándulásokat, világjáró körutakat szervezel.

Vagy ha anyagi helyzeted idén nem teszi lehetővé a nagyobb utakat, hát az ország tájait fedezed fel a barátaiddal, szeretteiddel. Jó kedélyű, játékos természetű vagy, aki mindig hajlandó egy kis bolondozásra. Szereted kipróbálni magád sportban és szellemi vetélkedőkön, de a kártyaasztalnál és a kaszinóban is.

A szerencse újra és újra megtalál. Idén nyáron is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló