Életmód

Stoporex XXL és amit erről az erekciót elősegítő krémről tudni kell (x)

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.12 | 13:50

Az erektilis diszfunkció (ED), más néven impotencia, olyan állapot, amelyben a pénisz nem tudja elérni vagy, fenntartani az intim együttléthez szükséges szilárd erekciót.

Ez egy nagyon gyakori állapot, amely férfiak millióit érint világszerte. Valójában, szinte minden férfi megtapasztalja élete egy bizonyos pontján.  Ha azonban egyre gyakrabban fordul elő, akkor valószínűleg valami probléma áll a háttérben.

Amikor az ED-ről van szó, gyakran több tényező is szerepet játszik, beleértve a pszichológiai és fizikai tényezőket is. Az ED kockázati tényezői közé tartozik a szívbetegség, a cukorbetegség, az idősebb kor, a depresszió és a szorongás. Az erekciós zavar kezelésének egyik újabb lehetősége az ED krém. Ma egy ilyet mutatunk be önöknek közelebbről. Megvizsgáljuk milyenek a hatásai, milyen alapon „működik“ és mik az összetevői. Uraim, íme a Stoporex® XXL.

Stoporex XXL – krém a minőségibb erekcióért

  •  a pénisz és az intim terület jobb vérellátása
  •  a pénisz méretének maximalizálása
  •  a libidó serkentése és az izgalom fokozása
  •  a pénisz bőre rugalmassága és egészsége javítása

Mit lehet tudni a Stoporex-ről?

A Stoporex® márka egy szlovák cég, amely lefedi az erekciós zavarokra és a libidó csökkenésére használt készítmények teljes portfólióját.

A Stoporex® XXL krém előállítása az Európai Unióban történik, ami azt jelenti, hogy sem az alapanyagok minősége, sem a gyártás folyamata nem kérdőjelezhető. A krém összes hatónyaga a laboratóriumi vizsgálatokon esett át és maga a termék is, ugyanúgy, ahogy a márka összes többi készítménye hivatalosan be van jegyezve.

Ami a márka kínálatában szereplő tablettákat illeti, ebben az esetben a több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, szintén szlovák Kompava cégre támaszkodik.

Mi az az ED krém, ill. hogyan működik a Stoporex XXL?

A merevedési zavarokkal küzdő krémek az ED kezelésének újabb formája. Segítenek az ED-ben szenvedő férfiaknak elérni és fenntartani az erekciót, hogy kielégítőbb szexet folytathassanak maguk és partnereik számára.

Ezeket a gyógyhatású krémeket helyileg alkalmazzák a péniszre szex előtt.

A STOPOREX XXL krémet is közvetlenül a már enyhén merev péniszre kell felvinni, és ezután hatása stimulálni kezdi az ideg érzékelőket. A hatásmód a simaizom ellazulásához vezet az artériák falában. Ennek köszönhetően a vér áramlása a péniszbe megnő, és beáll a merevedés.

A pénisz megtelik vérrel, megnagyobbodik és megkeményedik. A vérrel átitatott szövete mechanikusan összenyomja az ereket, és ezzel egyidejűleg megakadályozza a vér kiáramlását.

A Stoporex XXL összetétele

5 aktív természetes anyag egyedülálló kombinációjárol van szó, amelyek együttműködése elősegíti a kívánt hatást:

Hegyi árnika

Az árnikát (Arnica montana) az 1500-as évek óta használják gyógyászati célokra, és ma is népszerű. A bőrre krém, kenőcs, vagy tinktúra formájában alkalmazva az árnikát izomfájdalmak csillapítására, gyulladás csökkentésére és sebek gyógyítására használták.

Hatékony homeopátiás gyógyszer azoknak a férfiaknak, akik kimerültség miatt merevedési zavarban szenvednek. Az árnika akkor is hasznos, ha a férfinak nincsenek erekciós problémái, és rendszeres reggeli erekciója van, de általánosan idegenkedik a szextől.

Ginkgo biloba

A Ginkgo Biloba egy Kelet-Ázsiában őshonos fa, amelyet évszázadok óta használnak a hagyományos kínai orvoslásban. A Ginkgo Biloba levelei a fának az a része, amelyet gyógyászati célokra használnak, és számos aktív vegyületet tartalmaznak, például flavonoidokat és terpenoidokat. Úgy gondolják, hogy ezek a vegyületek javítják a vérkeringést és megvédik a sejteket a szabadgyökök okozta károsodástól. Idővel felfedezték, hogy a Ginkgo Biloba jótékony hatásai a vérkeringésre javíthatják a szexuális teljesítményt és kezelhetik az ED-t a férfiaknál.

Mandulaolaj

A mandulaolaj biztonságos és hatékony megoldás a pénisz ápolására enyhe, hipoallergén természete miatt. Kiválóan alkalmas az érzékeny bőrre, és segíthet megelőzni a kiszáradást és az irritációt. Ezenkívül a mandulaolaj esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek javítják a vérkeringést és elősegítik az egészséges bőrt.

A mandulaolaj péniszápolásra való használatának másik előnye, hogy természetes lubrikáns-ként működik. Ez növelheti a szexuális élvezetet és csökkentheti a diszkomfortot a közösülés során. A mandulaolaj a bőrben is könnyen felszívódik, nem hagy zsíros maradékot.

Shea vaj

Ez a termék az afrikai shea fának (Vitellaria paradoxa) a zsíros növényi kivonata. E vajnak a használata több száz évszázadra nyúlik vissza a szubszaharai országokban, például Maliban és Togóban. A korai emberi civilizáció ezt a kivonatot dekongesztáns, bőrgyógyító és hidratáló tulajdonságaiért használta.

A piacon kapható legtöbb gyógyszerészeti termékkel ellentétben ez a kivonat nulla vagy csekély irritációval segíti elő a bőrszövetek fejlődését. Ezenkívül ideális hosszú távú alkalmazásokhoz. Számos módon segíthet az ED kezelésében és javíthatja a pénisz egészségét, többek között:

  •  javítja a bőr integritását – a shea dió lágyító és hidratáló triglicerideket tartalmaz, mint például olajsav és sztearinsav. Ezek a bőrpuhító tulajdonságok javíthatják a péniszbőr állapotát, és nagyobb élvezetet garantálhatnak a közösülés során.
  •  E-vitamin forrás – az E-vitamin, tudományos nevén tokoferol, döntő fontosságú tápanyag a pénisz egészségének javításában. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, így védelmet nyújt az olyan szövődmények ellen, mint a rák.
  •  csökkenti a keratinizált bőrt – a keratinizált bőr azt jelentheti, hogy a hímvessző szöveteiben elégtelen a véráramlás. Az afrikai shea kivonatot tartalmazó krém segíthet az állapot kezelésében azáltal, hogy hidratálja a keratinizált bőrt. Ezenkívül javítja a véráramlást a hosszan tartó erekció érdekében.

Jojobaolaj

A jojobaolaj teljesen természetes megoldás a pénisz érzékenységének és a szexuális élvezet fokozására. Esszenciális zsírsavakat és vitaminokat tartalmaz, amelyek javítják a vérkeringést és elősegítik az egészséges bőrt. A jojobaolaj kiválóan hidratálja és megnyugtatja a pénisz körüli irritációt vagy gyulladást.

Alkalmazás és adagolás

A Stoporex® XXL közvetlenül a péniszre alkalmazható krém. Az állaga finom, nem túl zsíros. Kézzel kenje a pénisz minél nagyobb területére – ideálisan a már merev nemi szervre.

Az első használat előtt ajánlott a karhajlatba alkalmazni, és megfigyelni nem-e vált ki allergiás reakciót. Ha bármilyen reakció lép fel, a krémet ne használja.

A gyártó egy adagra 2 – 5 ml krémet ajánl. Ez valóban csak egy ajánlott mennyiség – ez esetben talán mégis a „méret a lényeg“.

Lehetséges mellékhatások

A krémet általában biztonságosnak tartják. Az egyetlen lehetséges kockázat a készítmény egyes összetevőivel szembeni esetleges túlérzékenység.

Ezért, mint fentebb említettük, az első használat előtt ajánlatos a krémet egy kis bőrfelületen tesztelni.

Kiszerelés és ár

A készítmény egyszerű 50 ml műanyag flakonba érkezik, papírdobozban. A dobozon a gyártó információi találhatók a termék származásáról, összetételéről és használatáról. A már felbontott termék 12 hónapig őrzi meg minőségét.

Az 50 ml flakon ára jelenleg 9 490 forint. A javasolt adagolás mellett 10 – 20 használatra elegendő.

Érdemes figyelni a gyártó kedvezményes kínálatát, amelyben az XXL-t a márka egyéb termékeivel kombinálva előnyös áron be lehet szerezni.

Hol lehet megvásárolni a Stoporex® XXL-t?

Közvetlen a gyártó webáruházaban a stoporex.hu oldalon, egyszerűen az otthona kényelméből.

A megrendelés egy diszkrét, nem megjelölt csomagban érkezik.

Összefoglaló

Gyakran az ED legjobb kezelési opciója az életmód és/vagy az étrend megváltoztatása. Ezt javasoljuk elsősorban kipróbálni.

Az erektilis diszfunkció ugyanis gyakran társul szív- és érrendszeri betegségekkel, például érelmeszesedéssel, vagy endokrin rendellenességekkel, például 2-es típusú cukorbetegséggel, amelyek gyakran a nem megfelelő, magas cukor-, zsír- és sótartalmú étrend és a megfelelő testmozgás hiánya következményei.

Így az egészségesebb táplálkozás és a rendszeresebb testmozgás segíthet. A dohányzás abbahagyása és az alkoholfogyasztás csökkentése szintén elősegíti az ED kezelését.

Az erektilis diszfunkció számos gyógyszer ismert lehetséges mellékhatása, ezért kérdezze meg kezelőorvosát, hogy esetleg betudható-e az Ön által jelenleg szedett gyógyszereknek.

A erektilis diszfunkció kezelésére szolgáló Stoporex XXL krém jó ötletnek tűnik, és kevesebb mellékhatást okozhat, mint más ED-kezelés. A kipróbálását határozottan ajánljuk mindjárt több okból is:

  •  egy bevált márkáról van szó, amely kifejezetten a férfiak szexuális egészségre összpontosít
  •  100%-ban természetes eredetű, bizonyított hatású és bevizsgált összetevők
  •  közvetlen, helyi hatás
  •  orvosi vizsgálat, ill. vény nélkül elérhető


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló