Életmód

Ettől a mini tengeralattjárótól te is eldobod az agyad

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.27 | 17:48

Hat ember Fér el benne kényelmesen, és akár ezer méter mélyre is le lehet vele merülni. A csodálatos luxusjátékszer az igazán gazdagoknak!

A körülöttünk lévő világ hihetetlenül gyönyörű, és egy életen át találunk olyan helyeket, amelyek mindegyike megdöbbentőbb és pompásabb, mint az előző. Ennek ellenére a víz alatt lévő világ is hihetetlenül határtalan és gyönyörű, de életünkből mennyi időt szentelünk annak szépségének feltárására?

De néhány szerencsés ember csodálatos kilátást szerezhet a víz alatti világra ezzel a hihetetlen 5,5 millió dolláros tengeralattjáró átlátszó utastérén keresztül.

A Triton 3300-6 hat embert kényelmesen befogad, és 360 fokos ablakaival zavartalan kilátást nyújt. Az 1000 méteres tanúsított mélységi besorolással a tengeralattjáró nyilvánvalóan csodák világát nyitja meg a vendégek előtt, akik minden pillanatát kényelmesen élvezhetik az öt köbméteres tágas belső térben. A belső térben bőséges mennyiségű fej-, váll-, könyök- és lábtér van, köszönhetően a világ legnagyobb gömb alakú akril váznak.

A panorámás utastér méretei nagy teret biztosítanak, ahol a vendégek közös merülési élményben részesülhetnek.

-mondta el a floridai székhelyű Triton, amely szorosan együttműködött a SEMarine tengerészmérnökeivel a tengeralattjáró és támogató rendszereinek sikeres integrációja érdekében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló