Design

Tetováltatnál úgy, hogy egy rágógumi-automata mondja meg, mi kerül fel a bőrödre?

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.20 | 11:13

Különleges módját választotta a vendégcsalogatásnak egy dallasi tetoválószalon. Az Elm Street Tattoo vendégei, ha nagyon spontán módon szeretnének tetováltatni, akkor nem kell méretes albumokból válogatniuk, tekerhetnek egyet a rágógumi-automatán is, ami eldönti, milyen mintát varrjanak fel bőrükre.

Fotó: Facebook / Elm Street Tattoo

Menő, nem? Persze csak azoknak lehet ez jó, akik elég bevállalósak és szeretik a meglepetéseket, bár még ők is választhatnak új mintát, ha esetleg az első nagyon nem nyerte el a tetszésüket.

Emlékszel még gyerekkorodból a tekerős rágó, vagy játék-automatákra? Némi apróért vehettünk zsákbamacskát, na itt ugyanez történik, csak életre szóló tetoválásokkal.

Repost from @oliverpecker – This Friday at @elmstreettattoo I will be doing tattoos out of the “Get What You Get “…

Közzétette: Elm Street Tattoo – 2017. augusztus 16.

 

A játék menete igazán egyszerű, bedobsz egy aprót a gépbe, tekersz rajta párat és a kezedbe is kapod a kis tojást, ami a mintát rejti.

 

Közzétette: Elm Street Tattoo – 2017. augusztus 8.

 

A művészek szavukat adják, hogy csak menő, tényleg minőségi motívumokat dobáltak bele az automatába, de ha nagyon nem tetszik, 20 dollárért választhatsz másikat is. Ja, az egész egyébként 100 dollárért elérhető, ami az Egyesült Államokban teljesen normális árnak számít egy hasonló méretű és nehézségű karakterért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.