Divat

Egyedi táskát terveznél? Itt a nagy lehetőség!

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.01 | 10:48

A közösség kreativitása előtt tisztelegve a svéd Fjällräven most lehetőséget teremt, hogy a Kånken rajongói saját maguk tervezhessék meg teljesen egyedi hátizsákjukat egy október 18-án debütáló online platform segítségével.

A tervezés első pillanatától kezdve becsatlakozhatnak a táskakészítés folyamatába a felhasználók a Fjällräven legújabb Kånken Me kollekciójának köszönhetően. A közösség kreativitása előtt tisztelegve a svéd Fjällräven most lehetőséget teremt, hogy a Kånken rajongói saját maguk tervezhessék meg teljesen egyedi hátizsákjukat egy október 18-án debütáló online platform segítségével. A webes felületen világszerte hetente összesen 1000 egyedi Kånken Me hátizsákot tudnak megtervezni, majd megrendelni az érdeklődők.

 

A Kånken 1978-as megalkotása óta meghódította a világot, dizájnja az elmúlt 40 év során mégis szinte változatlan maradt. A hátizsákok időtlen, tartós, és letisztult formaviláguknak köszönhetően mindvégig az állandóságot képviselték a pillanatnyi trendek és stílusok változó kavalkádjában. Mára a Kånkenek számos színben, méretben és különféle modellekben kaphatók, ám a közösség kreativitása gyakran ennél is tovább szárnyal: a kitűzőkkel, hímzésekkel vagy felvarrókkal díszített Kånkenek igazi műalkotásként tanúskodnak viselőjük egyéniségéről.

A Fjällräven október 18-án debütáló egyedülálló platformja segítségével a Kånken-rajongók mostantól akár a tervezés első pillanatától kezdve személyre szabhatják kedvenc hátizsákjukat, és egyéniségüket kibontakoztatva élhetik át az alkotás örömét. A Kånken Me kollekcióban garantáltan nem lesz két egyforma darab, hiszen a 14 választható színből és a 15 személyre szabható kiegészítőből válogatva több ezer kombináció alkotható meg. Így a vásárlók szinte biztosak lehetnek abban, hogy olyan egyedi hátizsákot tervezhetnek, amely nem fog velük szembejönni az utcán.

A szerkesztőfelületen megtervezett minták beküldését követően a Fjällräven egyedileg készít el minden hátizsákot, majd 3-4 héten belül elküldi azt új tulajdonosának. A megosztható link segítségével a felhasználók barátaikat is meghívhatják a programba, így a tervezés akár közös játékká vagy művészeti projektté válhat. A márka egyelőre heti 1000 Kånken Me-t tesz elérhetővé a platformon, ebből Európában 500 darab várja, hogy egyedi külsőt kapjon.

A Fjällräven az új kollekció kialakítása során is ügyel a fenntarthatóságra: a készlet a felhasználók megrendelései alapján pontosan megtervezhető, ám ha egy adott szín vagy kiegészítő elfogy, akkor az kikerül a válaszható opciók közül. Ezen felül a Kånken Me lehetőséget kínál arra, hogy más színekből megmaradt anyagok új formát öltsenek, így a teljes gyártás során jelentősen csökken a hulladékképződés.

A Kånken Me globális közösségünk kreativitása előtt tiszteleg, amelynek tagjai a Kånkent választották az önkifejezésük festővásznaként. A szerkesztőfelület rengeteg kombinációs lehetőséget kínál; mindenki könnyen, játékos módon alkothatja meg a saját, egyedi táskáját

 – mondja Henrik Andersson, a Fjällräven nemzetközi kreatív igazgatója.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló