Design

Kész főnyeremény ez a tízezer dolláros KFC-sátor, amely az internet ellen véd

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.21 | 10:19

Ha ötleted sem lett volna, hogyan legyél az ünnepek alatt teljesen offline.

A KFC szakemberei lázasan törhették a fejüket, amíg megszületett ennek a netmentes sátornak az ötlete. Meghitt, bensőséges együttlétekre biztosít lehetőséget ez a kuckó, melynek minden eleme azt szolgálja, hogy minél komfortosabban érezze magát az Y-generáció. Jönnek az ünnepek: egyre inkább elvárás lesz leszakadni a világhálóról, és egymásra figyelni. Itt lép be a képbe a gyorsétterem-lánc, amely új, műanyag kunyhójával szállít megoldást a kockulás ellen.

A tízezer dolláros (2,7 millió forint) kupola fölé Sanders ezredes alakja magasodik, aki az ellen véd, hogy a közösségi média újra és újra  beszippantson. George Felix, a cég reklámigazgatója szerint:

A technológiát felhasználva, mégis egy, attól eltérő irányba indultunk el. Az ünnepek alatti káosz ellen nyújt menedéket ez a kuckó.

A saját okostelefont, húsformájú karácsonyi díszeket és csirkés aromájú fürdőbombát is piacra dobó vállalat mozgalmas évet tudhat maga mögött, amit most szó szerint betetőz ezzel a sátorral – írja be a Mashable. Valakinek mondjuk jóízlése is lehetne a cégnél, talán az sem ártana.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló