Divat

Nincs megállás, Bella Hadid lázasan is dolgozik

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.01 | 17:18

Párizsban forró volt a csúcsmodell, de sajnos szó szerint is.

Nem jut mindig pillangó és szivárvány Bella Hadidnak – ha éppen betegen kell luxusholmikat bemutatnia, akkor azt is vérprofin fogja megoldani.

Néha persze besokall a 22 éves barna szépség is – amit a friss Instagram sztorijából lehet gyanítani. A folyamatos munka nem tesz jót akkor, ha mondjuk lázas vagy. De nem eshetsz le a lábadról, főleg ha azok olyan formásak, mint a világ egyik legkeresettebb csúcsmodelljének.

 

View this post on Instagram

 

“As one of the most in-demand faces in the business, the 22-year-old model is always on the go — even when she really should be home in bed. The cover girl posted a selfie to her Instagram Stories from the back of a car on Thursday, revealing that even though she’s seriously sick, she still managed to make it to the Off-White fall 2019 show during Paris Fashion Week. “101 fever is not cute when walking a runway,” Hadid wrote, adding a nauseated emoji along with sweating and downcast faces. Thankfully, the model’s illness was undetectable on the catwalk, where she strutted across a checkerboard carpeted floor in the final look of the show: a voluminous, flowing yellow and grey checked coat cinched at the throat and paired with matching short shorts and ankle boots.” ✨????? @bellahadid #bellahadid #bellahadidstyle #bellahadidfans #model #PFW #offwhite #beauty #runway #fashion #style

A post shared by Bella Hadid (@teamofbella) on

Köti a szerződése, de annyit azért elárult, hogy most nincs jól – egy szédülős emodzsit is tett a bágyatag szelfije mellé. Még az arcát is eltakarta a szöveggel, csak hogy mi is érezzük a nyomasztó nyavalyát.

A shownak folytatódnia kell!

idézte a Queen klasszikus dalszövegét, mely a 2019-es Párizsi Divathéten nem csoda, ha nem ment ki az idősebb Hadid fejéből.

A modell kapta a rangos feladatot, hogy zárja az egyik bemutatót – a kifutón rajta semmi sem tükröződött abból, ami a szervezetében zajlott eközben. A nézőket még a sárga-szürke kockás flanel-pizsamára emlékeztető, lezser szett sem tudta lelombozni – Bella ezt a lécet is magasan vitte át.

Passzentos csizmában lépdelt végig a betegséggel birkózó lány, aki húga, Gigi jelenlététől biztosan felvillanyozódott. De még Karlie Kloss is vele vonult az Off-White shown, ami – hogy tetézzük – Bella számára nem is az egyetlen felkérés volt aznapra.

Elvállalta a Redemption bemutatóját is, ahol egy miniruhát, illetve – a sápadtságát kiemelő – fekete szettet is villantott.

 

View this post on Instagram

 

Thank you to the pattern makers, the seamstresses, the tailors, the embroiderers, the shoes and accessory makers, the manufacturers, the artisans, the teamsters, the carpenters, the electricians, the sound department, the hair and make up artists, the producers, the casting directors, the dressers, the models, the stylist and her team, the PR offices, the distributors, the show room, to everyone at the Redemption headquarter, the creative team and to everyone that came to our show! To everyone I forgot to mention. Thank you for your hard work, passion and dedication. This one belongs to you!!! And to everyone that attended the show in this very busy week, thank you for being an integral part of our journey! Thank you! #redemption #redemptionofficial #parisfashionweek #pfw #pretaporter #paris #fashion

A post shared by Redemption Fashion Brand (@redemptionofficial) on

Mintha meg sem kottyant volna neki, hogy folyamatosan talpon van, jegyzi meg az E online.

 

View this post on Instagram

 

closing @redemptionofficial this afternoon . thank you for having me, fever and all @johndavidpfeiffer @babethdjian ?

A post shared by ? (@bellahadid) on

 

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Motor
Ilyen Keanu Reeves motorja
  • szerző:szaboakos
  • 2020. 02. 20.
Motor
Ilyen az amikor koppan az állunk
  • szerző:szaboakos
  • 2020. 02. 07.
Motor
Itt a legdurvább Harley blokk
  • szerző:szaboakos
  • 2020. 02. 03.