Divat

A Kmart csinos, szoptatós ruhája kihagyhatatlan!

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.11 | 19:48

A detroiti divatcég gondolt az anyatejes táplálás híveire.

Hoppá, olcsó, divatos, szoptatásbarát, de akár munkába is járhatsz benne? Ilyen cucc nincs is, vagy legalábbis nem sűrűn bukkan fel a ruházati boltokban. Ha kismama vagy, és a babádat anyatejjel táplálod, akkor a gombos otthonkák és a slampos farmerek világát kívül-belül ismered. De ebbe nem muszáj végleg beletörődnöd: egy szép szabású ruha bizony a világ legkomolyabb hivatását teljesítőknek is kijár. Bónusz, hogy fehér pöttyöket vérnarancs színben pompázó anyagon hintették el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINA | Affordable Style Blog (@trashtotreasured) on

Ebben a szettben bizony tip-topnak tűnhetsz, még a zsíros hajadról és a karikás szemedről is eltereli a figyelmet. A pénztárca-kímélő Kmart-modellért a divatbloggerek is rajonganak, még azok is, akiknél a kanyarban sincs a bébi, pláne a szoptatás. A lezser, rugalmas anyag egy, a mellet könnyen szabaddá tehető nyakkivágással hódít – ha csak leszaladnál benne a játszótérre a nagytesó miatt, akkor egy sportcipőbe huppanva meg is teheted.

Tina Abeysekara – az ausztrál blogger, aki Instagramján a 150 dollár alatti stílusosságot tűzte ki céljául – áradozott a kincsről, melyre rábukkant.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló