Divat

Megérkezett a harmadik generációs Tag Heuer okosóra

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.03.13 | 16:48

A kialakítás továbbra is a hagyományos órák megjelenését követi, a korona elforgatható, a gombok is funkciókat kaptak.

A Tag Heuer Connected Watch harmadik generációja ismét kifejezetten férfias megjelenést kapott, ami meglehetősen jól áll neki. Sokan azért nem vettek okosórát, mert távol áll a klasszikus órák kinézetétől. A T H modellje 45 milliméteres ultrakönnyű titán változatban is elérhető, ez 86 gramm, vagy rozsdamentes acél tokozással is kapható, ami azonban 179 gramm lett szíjjal együtt. Az óra legszebb részét, a  kerámia lünettát, a Carrera Chronograph ihlette.

Az elég vastag szerkezetbe egy 430 mAh-s akkumulátor került, papíron 20 óra az általános használati idő aktív sportolás mellett, ha a GPS folyamatosan megy, akkor inkább érdemes a harmadával számolni. Maga a kiegészítő a Qualcomm Snapdragon Wear 3100-as szettre épül, és a GPS mellett végre optikai pulzusmérőt is kapott, természetesen giroszkóp, gyorsulásmérő, és NFC is van.

Az 1,39 hüvelykes, zafírüveg borítású OLED érintőkijelző felbontása 454×454 pixel, ami meglehetősen magas 326 ppi pixelsűrűséget garantál és persze a Tag Heuer klasszikus modelljeit mintázó számlapokat is megkapta. Az alapmodell acél tokozással, fekete kerámia vagy acél színű PVD bevonatú lünettával, az olcsóbb gumi szíjjal 578 ezer forintba kerül, az acél szíj kb 50 ezret dob majd az áron. Azonban a titán csúcsmodell pedig 765 ezer forintba kerül fekete gumi szíjjal. Nem kevés. De itt nem a tudást, és a belefektetett munkát kell megfizetni, hanem a Tag Heuer márkanevet, a kidolgozást, és a minőséget.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.