Divat

63 éves divatguru bizonyítja, hogy a kor csak egy szám

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.09 | 07:45

Lyn Slater élete akkor változott meg teljesen, mikor éppen a New York-i divathét alatt próbált meg eljutni a Lincoln Centerbe, hogy egy ismerősével ebédeljen.

A Fordham University 63 éves professzorát fotósok hada vette körbe, azt hitték, hogy ő is a fashion weekre tart, pedig ő csak hétköznapi ruhájában próbált meg átlibbenni a városon. Divatikonnak, modellnek, vagy egy menő magazin szerkesztőjének gondolták, pedig egy átlagos nő volt, átlagon felüli érzékkel a divathoz.

Slater nem egy tipikus modell, pont ettől lesz annyira különleges a megjelenése és azt is bebizonyította, hogy a kor nem határozza meg, hogy mit viselhet az ember.

Úgy gondolom, hogy ha kényelmesen érzed magad abban, amit viselsz, lehetsz akárhány éves. Ha tudod viselni azt a ruhát, akkor csodásan fogsz kinézni.

A hölgyeményt több szempontból is tekinthetjük példaképnek, a sosem lankadó lelkesedése, a divat iránti érdeklődése, életfelfogása és ízlése is irigylésre méltó. Az Instagramján közel 135 ezer ember kíváncsi a mindennapjaira, itt osztja meg ugyanis fotóit az éppen aktuális outfirjeiről.

Fotó: Instagram / iconaccidental


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló