Életmód

Old Money Style – Ilyen frizurát hordanak a trendkövető férfiak

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.28 | 15:33

A trendek jönnek-mennek, de nemcsak akkor, ha a nőkről van szó. Bemutatjuk az Old Money Style-t, egy új frizuratípust, kifejezetten urakra szabva.

Rövid oldalak és hátsó rész, vagy egyszerűen csak egy kis igazítás a tetején? A férfiak hajlamosak megragadni egy jól bevált frizuránál. De most egy régi stílusú vágás készül meghódítani a divatvilágot, mint a következő nagy férfi hajtrend!

Ismerkedjünk meg az Old Money Style frizurával!

Az Old Money Style magában foglalja a kifinomult, szabott stílusokat és a magas minőségű alapdarabokat semleges árnyalatokban, a szépségápolás terén is megmutatkozva. A modern “old money” múzsák között a nők számára Sophia Richie szerepel, a férfiak pedig olyan örökzöld stílusikont, mint JFK. De a modern interpretációkat képviselő hírességek, úgymint a modell Lucky Blue Smith és színész Brad Pitt stílusából meríthetnek inspirációt.

@fellipe.cardoso This men’s hairstyle is one of the most classic hairstyles you can have. In this video, I explain in detail what is the 80/20 hairstyle, and what you should ask your barber #oldmoney #menshairstyles2024 #menshaircut2024 #menshairtips #menshair #middlepart #mullet ♬ MILLION DOLLAR BABY (VHS) – Tommy Richman

80/20 frizura 

Az 80/20 onnan jön, hogy hol helyezkedik el a választék. A haj 80 százalékát az egyik oldalra, 20 százalékát a másikra fésülik, szemben a normál oldalválasztékkal, amely kicsit közelebb van a fej sarkához. Sajnos ez a stílus nem való azoknak, akik ritkás hajjal rendelkeznek. Az ideális hajhossz a fej tetején legalább négy centi, mert ahhoz, hogy hátrafésülhesd a hajad, hosszúnak kell lennie.

Forrás: Youtube/5 Perfect Old Money Haircuts

Míg a fejtetőn hosszú haj szükséges, hátul és oldalt több lehetőség is adódik a személyre szabott igazításra, az oldalakkal többet lehet játszani. Ha klasszikus megjelenést szeretnénk, az egy vagy két centis hossz ideális. Ha modernebb kinézetet szeretnénk, az oldalakat enyhén keskenyítve lehet megformálni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.