Divat

Bakancsok a divatos férfiaknak – sportos legyen, vagy okos?

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.13 | 19:18

A bakancs a férfiak számára olyan lábbeli, mint a póló. Univerzálisan felvehető szinte mindenhez, jól bírja a gyűrődést és sosem válik ódivatúvá. Ezért amikor férfiként bakancsot választunk, okvetlenül fontos néhány szempontot figyelembe vennünk. Az alábbiakban néhány tippel segítjük a kiválasztást.

Mihez használjuk majd a bakancsunkat?

A bakancsok férfi és női verziói között jócskán akadnak hétköznapi típusok is. Nem véletlen tehát, hogy annyiféle férfi bakancs létezik. Ezek általában kényelmesek, jól állják a kemény aszfaltot és hosszabb távú sétához is tökéletesek. Azonban nem mindegyik típusa bírja a komolyabb hideget és az esőket. Ezért amikor bakancsot választunk, mindenképp fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy mikor és hogyan szeretnénk majd viselni azt? Ha csak egy hétköznapi, általános viseletre szánt férfi bakancs a cél, akkor bármelyik bőr divat bakancs megteszi. Azonban ha gyakori használatra szeretnénk egy olyan bakancsot, ami vízálló és még a legmakacsabb időjárásnak is ellenáll, akkor az outdoor bakancsok közül kell választanunk. Ezek között már bőven akad olyan modell, amely stílusra a városban is megállja a helyét, valamint strapabíró és vízálló egyszerre. Nézzük meg tehát alaposan az adott bakancsok márkáját és leírását is, mielőtt választunk.

Mennyire gyakran tervezzük hordani?

A gyakori – mindennapos – hordás olyan bakancsot kíván, amibe azért már valamennyi smart technológiát beépítettek. Ebben az esetben a tisztán sportos divatbakancs nem mindig lesz elegendő. A gyakori hordás miatt ugyanis a lábunk egészen sok nedvességet juttat majd a lábbelibe, ami miatt hamar sérülhetnek a cipő belső részei. Vagyis érdemes ebben az esetben is inkább egy olyan minőségi bakancsot nézni, amely például nedvességelvezető talpbetéttel rendelkezik, vagy olyan szellőzést biztosít, amely levegőzni is hagyja a lábainkat. Erre főleg azok a márkák termékek alkalmasak, amelyeket például a CCC üzleteiben is megkaphatunk. A CCC webáruházban számtalanféle minőségi bakancsot kaphatunk, amelyeket online rendelve villámgyorsan át is vehetünk. Ha pedig mégsem válik be, egyszerűen csak visszaküldjük.

Túrára vagy csak a városba kell majd?

A tökéletes bakancs megtalálásához azt is számba kell vennünk, hogy túrához, városba vagy mind a kettőhöz szeretnénk bakancsot választani. Ha csak a városba kellene egy kényelmes bakancs, akkor a talprész általában keményebb szokott lenni, hogy ne kopjon meg túlzottan a talajon. Túrához viszont jól tapadó talpakat gyártanak. Azonban ha mégis olyan bakancsot terveznénk venni, amely megállja mindenhol a helyét, akkor szintén csak az outdoor lábbelik között érdemes nézelődni. Itt különféle bakancsokat találunk, olyanokat is amelyek talpa átmenetet képez: vagyis jól hordható utcán és terepen is. Ebből a szempontból pedig nem kell választanunk a különféle megoldások között. Ám, a legjobb azért mégis csak az, ha külön még beszerzünk egy túrabakancsot. Ez nem csak azért praktikusabb, mert így kíméljük az állandó hordástól az egyetlen bakancsunkat, de a tisztán tartása miatt sem árt, ha a kirándulásokra inkább külön választunk egy megfelelő modellt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Unatkozom
Ezek a legkedveltebb szexpózok
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 06.
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.