Divat

Kendall Jenner Paris Hilton nyomában jár, és ez nagyon gáz

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.04 | 07:22

A reality sztárból lett modell a minap ünnepelte 21. születésnapját egy tökugyanolyan ruhában, mint amiben Paris 2002-ben csapatta. Eláruljuk, hogy ez miért para.

vintage Paris Hilton vibes. 21 21.

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

A 21. születésnap nagy dolog az Egyesült Államokban, hiszen ott ettől a kortól lesz valaki végérvényesen is nagykorú, és fogyaszthat legálisan alkoholt, járhat el bárokba stb. Kendall Jenner tegnap lett 21, és ahogyan azt sejthettük, alaposan megünnepelte a sztárvilág legkülönfélébb tagjaival West Hollywood egyik legmenőbb klubjában. A jeles alkalomra egy 9000 dollárt (kb. 2 és félmillió Ft) érő, Swarowski kirsályokkal borított kis rucit viselt, ami szinte teljesen ugyanúgy nézett ki, mint amit Paris Hilton viselt az ő 21. születésnapján 2002-ben. A ruhaválasztás és maga a ruha nemcsak amiatt ad okot az aggodalomra, mert villantani lehet benne, hanem egy sokkal félelmetesebb ok miatt is.

Mégpedig amiatt, hogy Kendall ezzel a húzással legitimálta a 2000-es évek divatját, aminél szörnyűbbet, a közmegenyezés szerint nem produkált még az emberiség. Valójában már a ruha puszta létezése is aggodalomra ad okot, hiszen most már tényleg elképzelhető, hogy visszatérnek a 2000-es évek spagettipántos, borzasztó anyagú vagy nagyon jellegtlen darabjai. És ha még mindig nem lenne világos, mi a gond ezzel, szolgáljon örök tanúságul ez a kép.

Ugye, hogy

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló