Egészség

Versbe szedte az uborkafogyasztás előnyeit, majd készült belőle pár remix

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.17 | 07:28

Macka B reggaelegenda egy uborkával a kezében leült a kamera elé, beszélt egy percig, aztán beindult rá az internet muzikálisabb fele.

Macka B zenész, aktivista, hívő rasztafári. Egészségesen él és zenél, vegán, a természet nagy tisztelője, azon belül is az uborkáé, amit el is magyarázott, szigorúan rímbe szedve.

Cucumber by Macka B

Please check the Official Remix Video: https://www.youtube.com/watch?v=SdL0CsZLieo&t=1s For more information on Macka B please visit the following links; http://www.mackab.com/ https://www.youtube.com/user/OfficialMackab/ https://www.facebook.com/OfficialMackaB/ https://twitter.com/mackab https://www.instagram.com/officialmackab/ MEDICAL MONDAY ‘CUCUMBER’ lyrics Cucumber Cucumber Vitamins, Minerals very high number, Silica, Hair and Nails get longer, Other Vitamins make your bones dem stronger, Anti wrinkle make

Majd amit elmondott, azt fogta, és remixelte. Így született a Cucumber (Cucumba) című szám.

Macka B Cucumber (Cucumba) Official Remix Video

Available on Itunes: https://itunes.apple.com/gb/album/cucumber-single/id1214839381?ls=1&app=itunes Vegan Reggae Artist Macka.B Posts Medical Mondays and Wha Me Eat Wednesdays Videos, Spreading Healthy Eating info. This a Remix of the Cucumber video.

Itt meg is állhatott volna a sztori. Csakhogy az eredeti felvételt mások is elkezdték remixelni. Lehet, hogy az uborka ennyire népszerű? Vagy csak Macka B? Vagy mind a ketten azok? Mondjuk szórakoztató az eredeti monológ, szó se róla.

Macka B – Cucumber (Sampire Remix)

somebody suggested I remix this, so 15 minutes later, here we are

YouTube

No Description

“Cucumber” Macka B (solo remix)

I remixed Macka B’s cucumber rap I hope you like it! Full track is at the link below www.soundcloud.com/solotheofficial/cucumber-by-marka-b-solo-remix

És ha valaki nem értette volna pontosan a szöveget, íme feliratosan is:

YouTube

No Description

Vajon mindez kimutatható hatással lesz-e az uborkafogyasztásra vagy egyáltalán a zöldség népszerűségére?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.