Egészség

Olivia Newton-Johnt nem érdekli, meddig élhet még, minden percet kihasznál!

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.06 | 16:48

Negyedik stádiumban van a Grease sztárja, aki a tüneteket saját kannabisszal enyhíti.

A Grease című musical legendás főhősnője egy ideje már küzd a rákkal, és két alkalommal győzelmet is aratott a betegség felett. Ám novemberben harmadjára is megtámadta Olivia Newton-John szervezetét a kór, és ezúttal a 70 éves díva a negyedik stádiumba került.

Már a teste több pontján is áttétek vannak:

Szerencsés vagyok, hogy idáig egyáltalán eljuthattam. Már harmadjára futok neki, és még mindig élek! Mikor megkapod a rák diagnózist, a frász jön rád. Hirtelen rádöbbensz, hogy véges az időd.

A színésznő szerint alapvetően ezzel a szemlélettel kellene élnünk: ki tudja, holnap nem üt-e el egy kamion?

Minden nap ajándék.

véli a díva, aki egy ideje már abba fektet energiákat, hogy a kannabisz jótékony hatásai más rákos betegek számára is elérhetőek legyenek. Kaliforniai otthonában saját ültetvényéről származó marihuánával csillapította a tüneteit.

Közben emlék- és tulajdontárgyakat értékesít – többek közt megvált a dögös Sandy-cucctól is, amit John Travolta partnereként viselt, hogy az alapítványa gyógyászati kutatásait támogassa a befolyt összegből.

via GIPHY

Először 1992-ben, majd 2013-ban nézett farkasszemet a mellrákkal, majd fél éve már a gerincénél is jelentek meg daganatok. Januárban a halálhírét is keltették, ám ő lelkesen posztolta újévi terveit, melyek közt a melbourne-i Olivia Newton-John Cancer Wellness Centre-rel kapcsolatos munka is szerepelt, említi meg a Metro.co.uk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló