Egészség

Ez az app megmutatja, hogy néznél ki nagyobb mellekkel

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.19 | 09:57

Nem vicces, hanem hasznos az a kiterjesztett valósággal dolgozó app, amivel a plasztikai sebészek meg tudják mutatni, hogyan néznél ki nagyobb vagy más formájú mellekkel.

Az Illusio játéknak is hatalmas lenne, de igazából orvosi segédeszköz. A 3D tükörnek is nevezett alkalmazás segít a plasztikai sebészeknek, hogy megmutassák a páciensnek, hogyan is nézne ki a vágyott nagyobb mellekkel. Ehhez csak magadra kell venned egy színes sportmelltartóhoz hasonló érzékelőt, és már láthatod is a kívánt eredményt. Az Illusio tervezői éppen a Kickstarteren gyűjtenek pénzt a nélkülözhetetlen találmányhoz, te is adakozhatsz, ha kedved tartja. Befektetésnek sem utolsó, nem kell jóstehetség ahhoz, hogy tudjuk, minden valamirevaló plasztikai sebészeten és magánklinikán ott lesz hamarosan a virtuális mellnagyobbító vagy éppen kisebbítő applikáció.

Mellekkel együtt it nézhető meg, persze csak nagykorúaknak. Ha elmúltál annyi, nézd meg hogyan festenek ismeretlen nők másféle mellekkel, mint amit a természet adott nekik.

Na ugye, hogy tanulságos volt. Azért volna pár ötletünk, hogyan lehetne széttrollkodni az appot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló