Ezo

Szerencsehoroszkóp: ebben lesz szerencséd 2022-ben!

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.09 | 17:22
  • trendindex: 6

2022-ben a Jupiter lesz az uralkodó bolygó, ami egyértelműen szerencsét jelent minden csillagjegy számára. Nézzük, neked miben lesz szerencséd!

Kos

Tanulmányaid végre kifizetődnek és olyan bevételi forrást találsz, amivel maximálisan elégedett leszel.

Bika

Igazán mázlista vagy, a szerencse az élet minden területén rád mosolyod. Legyen szó szerelemről, karrierről, pénzügyekről, ebben az évben jól jársz!

Ikrek

Az év eleje döcögősen indulhat, de néhány hónap elteltével eléred a céljaidat köszönhetően a felkészültségednek és a szerencsének.

Rák

Az év elején talán úgy érzed, hogy minden önbizalmad elszállt, de ez márciusra rendeződik. Április környékén már elég önbizalmad lesz ahhoz is, hogy a karriered beálljon a megfelelő mederbe, nyárra pedig a magánéleted is virágozni fog.

Oroszlán

Nem kell sokat várnod, már februárban kedvezően alakulnak a dolgok a munkahelyeden, ez pedig sok pénzt hoz a konyhára ebben az évben.

Szűz

Pénzügyeid hullámzóak lesznek, néha csak egy hajszál fog elválasztani attól, hogy sok pénzt veszíts. Légy résen, mert ha nyersz, akkor nagyot nyersz. A biztos családi háttér a nagy fegyvered 2022-ben.

Mérleg

A szerelmi életed rendeződik, megtalálod azt, aki igazán boldoggá tesz. Ha már van párod, új szintre lép a kapcsolatotok.

Skorpió

Lesznek vitáid, a szerelmi életed sem lesz a legkiegyensúlyozottabb, de az év másik felében ez megváltozik és ragyogni fogsz.

Nyilas

Az év első felében a pénzügyekben lesz szerencséd, a második felében a szerelemben.

Bak

Lehet, hogy most kicsit magányosnak érzed magad, de nyár végére rendeződnek a dolgok.

Vízöntő

Beteljesedik az, amire régóta vágysz a szerelmi életedben. Eljegyzés, esküvő, gyerekvállalás is szóba jöhet!

Halak

Sok mindent átgondolsz ebben az évben és helyrehozod régi kapcsolataidat, melyek az újakkal kiegészülve szeretetteljes környezetet teremtenek számodra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló