Ezo

Az Ikrek védje magát, a Bak példát mutat – napi horoszkóp 2024. március 13.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.13 | 09:10

A Nyilas ügyesen, flottul veszi az akadályokat, a Skorpiónak pedig meghatározó élménye lesz. Napi horoszkóp szerdára.

Illusztráció: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy csak akkor haladsz előre, ha állandóan hajtasz. Időnként meg kell állni, pihenni, újraépíteni önmagunkat. A szervezetünk, az elménk felkészül arra, hogy később folytassuk az utat. Add meg magadnak ezt az időt, akár ma!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A szokásos körök közepette ma figyelemmel kellene lenned egy hosszú távú tervedre is. Könnyen lehet ugyanis, hogy ma olyan hírek, vagy változások indulnak el körülötted, amelyek miatt módosítanod kell egy picit az irányon.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán nem szabad hagynod, hogy egy a környezetedben lévő negatívan gondolkodó ember akadályozza, hogy megvalósítsd az egyébként szuper ötleteidet. Vannak, akik szinte élvezik, ha aggódhatnak valami miatt, de ezzel csak a negatív energiákat vonzzák be.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán nagyon gyakorlatiasan kell gondolkodnod, ha túl akarsz jutni egy felmerülő problémán. Könnyen lehet ugyanis, hogy a szíved teljesen más fog diktálni, mint a józan eszed. Pedig most a racionális érvek mutatják a helyes megoldást.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán alapvetően jó napod lesz, de fel kell arra is készülnöd, hogy váratlan akadály merül fel nap közben. Ez az akadály pedig valószínűleg egy személy lesz, akinek az érdekei igencsak ellentétesek a tiéddel, és mindent meg is tesz, hogy érvényre juttassa őket…

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma igazán szenvedélyes leszel, bármit is csinálsz, azt valószínűleg teljes erőbedobással fogod végezni. Az egész napodat a mindent, vagy semmit elv vezérelheti. Ha pedig valamit úgy érzel, hogy nem tudsz e szerint intézni, akár bele sem kezdesz.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Te nagyon lojális és megbízható vagy, és erre sokan építenek is a környezetedben. Ma azonban valaki, úgy érzed, visszaél mindezzel, amikor olyan feladatot is rád akar tolni, ami nem is a te hatáskörödbe tartozik. Lehet, hogy jelezned kellene neki, hogy átlépett egy határt.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma egy olyan élményed lehet, amely erős érzelmeket vált ki belőled, de ezek lehetnek negatív, vagy épp pozitív reakciók is. Rajtad áll azonban, hogy az erőt, amelyet ebből kapsz, mire használod. A ma kapott mentális intenzitás ugyanis sok mindenre elég lehet.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Úgy érezheted, hogy körülötted szinte mindenki gondokkal küzd, a végletekig feszült és emiatt talán ma lehet benned egy kis lelkiismeret furdalás. Pedig neked is vannak terheid, valószínűleg viszont te sokkal egészségesebben viszonyulsz a nehézségekhez.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Védd meg magadat ma a lehúzó energiáktól és azoktól az emberektől, akiknek szinte lételemük, hogy a saját szenvedésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Rád épp az ellenkezője jellemző! Megoldod, ha gondod van.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán nagyon feldühíthet valaki azzal, ha provokál, ráadásul egy olyan munkahelyi ügyben, amivel kapcsolatban már korábban is elhallgattad a sérelmeidet. Az illető talán nincs teljesen tisztában vele, hogy mi vár rá, ha veled akar tengelyt akasztani.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán végre lesz alkalmad, hogy egy kicsit olyan dolgokkal is foglalkozz, melyekkel az elmúlt időszakban nem volt lehetőséged. Ma csatlakozhatsz egy közösséghez is, amelynek tagjai hasonló érdeklődéssel bírnak, mint te, vagy köthetsz egy új ismeretséget.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló