Ezo

A Bika ma szerencsés, a Halaknak igaza van – napi horoszkóp 2024. március 14.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.14 | 09:10

Csütörtökön a Hold a Bikában van, és ráadásul kedvező fényszögeket is kap, ami hatékonyságot és jó hangulatot jelez.

Illusztráció: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold ma még a stabil Bikában van, ami neked is stabilitást jelez. Most nagyon hatékonyan haladsz minden feladattal, ami megnyugvással tölt el. Jó előjel ez a hosszú hétvégéhez, hiszen igazán megérdemled már a pihenést!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold a Bikában van, ami neked kedvező előjel minden tervedhez. Ma ráadásul a Hold-Nap kedvező fényszöge is hat ránk, ami vidám társasági életet, jó barátságokat, szórakoztató órákat jelez. Találkozz este a barátaiddal!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma találkozhatsz, vagy beszélhetsz valakivel, aki annyira különbözik tőled, mintha egy másik bolygóról származna. Ne akard meggyőzni az illetőt semmiről, mert az úgysem sikerülne. Helyette inkább nézd a jó oldalát: ez nagyon is érdekes tapasztalatokkal gazdagíthat.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön arra lenne szükség, hogy a viselkedésed valakivel szemben radikálisan megváltozzon. Ha ugyanis egy helyzetet hosszú távon akarsz megoldani, másképpen kell hozzáállni, mint eddig. Felejtsd el hát a múltbéli sérelmeket és a megoldásokra koncentrálj.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Téged általában lázba hoznak az újdonságok, nyitott személyiség vagy. Ma kipróbálhatsz valamit, amivel pont ez a helyzet. Ne habozz megismerni az újat, és ez ne csak a technológiai eszközökkel kapcsolatban legyen így!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kritikus természeted ma kidomborodhat, mert sok a tennivaló és a nyomás rajtad. Légy azonban óvatos, vagy inkább kíméletes az emberekkel magad körül. Könnyen lehet ugyanis, hogy van, aki jelen helyzetben rosszul reagál arra, ha valaki rámutat egy hibájára.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön különösen vigyázz arra, hogy ne hajtsd túl magadat, mert nagy sebességnél néha nehéz irányban tartani a kormányt és könnyen letérhetsz az útról. Csak annyit vállalj be egyszerre, amit még kiborulás nélkül teljesíteni tudsz.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön lehetőséged lesz arra, hogy megmutasd azt a hihetetlen lelki erőt és tettvágyat, amely benned munkál. Bizonyíthatsz, példát mutathatsz és ezzel a környezetedet is jobb teljesítményre ösztönözheted.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Lehet, hogy ma valaki csalódást okoz neked, vagy a viselkedése, reakciója sértő lesz számodra. Megteheted, hogy minderre zsigerből reagálsz, de talán nem ez lenne a legmegfelelőbb válasz most. Mi lenne, ha egyszerűen figyelmen kívül hagynád az illetőt.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csütörtökön egy kemény próbálkozást kell visszaverned. Valaki megpróbálhat becsapni, kicsalni tőled pénzt, de arra is van esély, hogy a partneredre, vagy egy barátodra fáj a foga. Ügyelj rá, hogy jó időre megtanulja a leckét.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehetséges, hogy nehéz helyzetbe kerülsz és elsőre a legjobb reakciónak azt tartod, hogy sietve távoz a helyszínről. Lehet azonban, hogy ez nem lenne a legokosabb megoldás. Most ott és akkor kell tenned valamit a helyzet megoldásáért, amikor ez történik.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Néha igazán nem okoz elégtételt, ha igazunk lett és a dolgok pontosan úgy történnek körülöttünk, ahogyan azt megjósoltuk. Ma pont ez történhet és ez számodra nem csak kellemetlenséggel, de plusz munkával is járhat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.