Ezo

Lizzo online meditációt tart a koronavírus-félelmek eloszlatására?

  • Szerző:Erzsi
  • 2020.03.15 | 07:46

Fél órás ellazulást vezetett az énekesnő élőben, fuvolával és füstölővel.

A világot alapjaiban rázza meg a koronavírus, és a járványt övező rettegés. Lizzo a saját módszerét ajánlotta fel Instagram Live-on: fél órás, vezetett meditációt tartott, abban a reményben, hogy megnyugtatja aggódó rajongóit.


A 31 éves énekesnő tisztában van a vírus veszélyességével, és azzal, hogy jogos a félelem, ám szeretné kordában tartani a romboló érzéseket. Szerinte most a pánik többet árt, mint maga a kór, ami ettől csak gyorsabban terjed:

Itt van ez a járvány, és a tőle való rettegés. A félelem rengeteg gyűlöletet és negatív energiát áraszthat.

A Grammy-díjas díva lágy zenét játszott be, majd azt kérte, hogy pozitív képeket vizualizáljanak követői, miközben a légzésüket figyelik. Még fuvolát is ragadott, illetve perui szent fa füstölőt gyújtott, ami szerinte a rossz erőket ki tudja pucolni.

Bátorítok mindenkit, mert megvan a képességetek hozzá, hogy eltüntessétek a félelmet. Persze ez egy komoly betegség, de a lényeg, hogy együtt vészeljük át. Mi mind kapcsolódunk a bolygóhoz.

idézi az Uproxx a nagylelkű hírességet, aki nemrég az ausztrál tűzvész károsultjainak konkrétabban segített: az ottani élelmiszerbanknak adományozott.

 

View this post on Instagram

 

A meditation and mantra to promote healing during this global crisis. Use at your own pace. Love you!

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló