Ezo

A Kosnak választania kell, a Bak elégedett lehet – napi horoszkóp 2024. március 22.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.22 | 09:10

Pénteken lehet néhány kihívás, amivel számolnunk kell, de bőven kapunk támogatást, segítséget is az égi folyamatok szerint.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken az okozhat benned és a kapcsolataidban feszültséget, hogy egy fontos feladatod és egy magánprogramod ütközik egymással. Mivel azonban két helyen nem lehetsz egyszerre, választanod kell valamelyiket.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken egy telefon, vagy egy beszélgetés során valaki olyasmit vághat a fejedhez, melyet igazságtalannak, méltatlannak érzel, így könnyen válhat feszültté ez a beszélgetés. Próbáld meg ezt a konfliktust feloldani, mert teljesen értelmetlen ezen veszekedni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken egy kérdésedre nem érkezik kielégítő és megnyugtató válasz, ami bizonytalanságot okozhat benned valaki iránt. A megérzéseid azonban most segíthetnek abban, hogy még egy esetleges hátsó szándékot is kideríts, vedd hát figyelembe, mi az, amit diktál és használd fel a döntésedben.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken lehetséges, hogy valaki megpróbál manipulálni, és olyasmit szeretne megtudni tőled, ami nem rá tartozik és ennek érdekében hízelgéssel próbál közelebb kerülni hozzád. Légy résen és ne hagyd, hogy becsapjon téged!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken akkor választasz okosan, ha a saját feladatodat, saját érdekeidet tartod szem előtt egy ügyben. Legyél bármilyen jószívű és segítőkész, vannak helyzetek, amikor nem ez az okos hozzáállás és ez a mai most ilyen lehet. Most muszáj önmagaddal törődnöd.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken bizonyos terveiedet a külső körülmények blokkolják, és hajlamos vagy azt hinni, hogy ez talán örökké így fog maradni. Felesleges ezen aggódnod, mert nem ez fog történni. Nagyon hamar változás áll be, és megoldódnak a problémák ezzel kapcsolatban.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken elkerülhetsz egy kellemetlen szituációt, melynek alapja egy félreértés, vagy féltékenység lehet, ha megfelelően kommunikálsz. A szavak fegyverek is lehetnek, de neked most a szelíd megoldást kell választanod. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy rossz válasz veszedelmes lehet…

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Van, hogy  a saját kényelmünk fontosabb, mint egy újabb siker, kihívás. Ma te is úgy érezheted, hogy jobb, ha elengedsz valamit, különben soha nem keveredsz ki a feladataid, vállalásaid közül. Igazad van, okos dolog lenne meghozni egy ilyen döntést.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken felcsaphatnak körülötted az indulatok és még ha te nem is vagy érintett mindebben, csak nagyon nehezen tudod majd kivonni magadat a feszült hangulatból, ha a közelben vagy. Menekülj hát békésebb helyre!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken egy kis szerencsével és persze kitartással úrrá leszel egy kihíváson, vagy elvégzel végre valamit, amin már talán jó ideje dolgozol, vagy el voltál akadva benne. Minden okod meglehet arra, hogy elégedett legyél a körülötted kialakuló helyzettel. Ha pedig így van, ünnepelj, lazíts! Megérdemled!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken közelebb kerülsz valamihez, amire már jó ideje vágysz. Legyőzöl egy nehézséget és stabilizálod a pozíciódat. Ha azt érzed, hogy szép lassan kezdenek összerendeződni körülötted a dolgok, akkor bizony igazad van!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nehézségbe ütközhetsz és talán mások segítségére, vagy tanácsára szorulsz egy ügyben, de az is lehet, hogy végül félbe kell hagynod egy feladatot. Nem könnyű lemondani valamiről, áttervezni körülöttünk a dolgokat, de szerencsére te rugalmasan közelíted meg a problémákat.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló